Сервиз в който могат да ми оправят запалването

Започната от Григор Велинов, 17 Януари 2019 13:35:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Григор Велинов

Здравейте ,нов съм в форума затова ако темата ми не е на правилното място ме извинете. Имам проблем с студения старт....само първото палене сутрин. Обиколих доста сервизи,похарчих доста пари и....нищо, проблема остава.Няма грешки при диагностика след като запали сутрин(трудно)след това няма проблем.Върви и работи чудесно не пуши ....нищо. След като обиколих няколко частни сервизчета, стоя няколко дена в Бош реших да запиша час в мото пфое. Останах като гръмнат когато приемчика ме попита дали свети нещо на таблото и след като отговорих,че не свети ми казаха ,че те нищо не могат да направят. Да си карам така  ??? Молбата ми е ако някой може да каже къде да търся проблема или най добре ако знае сервиз (човек) който да помогне ще съм много благодарен.

Mondeicho

За мотомое не ме изненадваш. И японците няма да ги оправят очевидно. Посочи какво си и правил след като казваш, че си ходил по разни майстори...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Григор Велинов

Сменях два пъти горивен филтър, четирите нагревателни свещи, нов акумулатор.Няколко пъти диагностики...всичко било наред налягане в рейла,работа на дюзи и т.н. За всеки случай сваляха и почистваха някакъв клапан за високо налягане ако не се лъжа. Резултата до тук е НУЛА. а проблема всъщност е ,че след като престои колата сутринта първото палене е проблемно.Върти повече пихваща все едно един по един цилиндрите. По силно причукване и нестабилност на оборотите. Всичко това изчезва след 10на секунди,колата започва да мърка и всичко е наред. През целия ден никакви проблеми. Последно казаха че засмуква въздух (между другото при запалване наистина се наблудават балончета в прозрачния маркуч от филтъра към помпата)

ivchotr

Подгревните свещи прегледаха ли ги, смениха ли ги?

Alexi

Григор Велинов

Да колега по горе съм написал смених и четирите свещи в Мото пфое.

ivchotr

Григор Велинов

Понеже явно е по пипкава работа не им се занимава а аз не знам как  да го хвана. Затова молбата ми беше за координати на някой който може да свърши тази работа.

ivchotr

Пробвай на този номер: нула878шест6466три. В София е.

Григор Велинов

ivchotr