Ford Focus ST 2014

Започната от S2N1, 26 Декември 2018 17:26:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

S2N1

Здравейте приятели и поздравления за готината инициатива "Дневник"! След доста гледане се сдобих с първият си Ford. След тестване на Golf GTI/GTD, BWM 330/330d, Renault Megane RS, Seat Leon Cupra и няколко други хотхеча, се оказа че Ford Focus ST е доста добра сделка за парите си. Търсех модела от 2015-та година, но уви нямах достатъчно средства. Първа и втора са и малко трудни ако педала е докрай, и превърта колела на моменти, но от трета натам усмивките на пътниците са задължителни  ^-^ Колата е с добро ниво на оборудването, не е GTI, но лично аз съм доволен. Ето и няколко снимки на колицата.

Мишо

Колата е чук колега. Поздрави за избора, тая джанта кърти панели, мноооого е яка колицата. Пожелавам само гориво и милиони безпроблемни километри  ;D

Ilian Petrov

Честито! Супер е Фокуса! :)

exclusiveremix

Отново честито!Количката е уникална,ако може качи снимки и отвътре.
Джантите вярно са уникални,за мен са още по-красиви отколкото на СТ фокус втора генерация.За съжаление прекалено много пари ми искаха за същите,иначе щях такива да сложа.
Някакви подобрения очакват ли се по колата ?
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White

jovani68

Честито, колега. Много е хубава. А щом ползваш и любимата автомивка евала :)

B.Stoilov

Честита! И безаварийно. През Мото-Пфое ли е ?

Everio

Честит колега страхотна е!!! Само каране и гориво.
Ама някакси не е ли по сравнимо focus RS VS GTI?   ::)

B.Stoilov

Цитат на: Everio в 27 Декември 2018 17:31:21
Честит колега страхотна е!!! Само каране и гориво.
Ама някакси не е ли по сравнимо focus RS VS GTI?   ::)
RS e с Golf R

Pyrhel

Красавица е, честито и тук! И най-важното - безаварийно и безпроблемно!
(race)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

S2N1

Мерси приятели да ви се връща дето се вика! Колега Stoilov, не е през МП. Иначе от ревютата, които съм гледал я слагат в един клас със GTI. Дай Боже следващата да е в RS класът, ама там са по-сериозни нещата. Ще снимам тия дни и от вътре за колегата на който му беше интересно. Мисля си за друга генерация, но иначе друго не бих пипал за момента.

B.Stoilov

Това са твоите хора за генерация и повечко коне  8) :
Collins Performance

В момента имат и промоцийки.

S2N1

Мерси братле, разгледах ги имат много интересни неща, мисля да се възползвам. Ето и малко сники от вътре, стандартното ST, нищо фрапиращо.

Mondeicho

Много приятно изглеждаща, само да те радва  ^-^
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

S2N1

Здравейте, малко ъпдейт на дневника :) Така, колата е вече с интейк на Мишимото, който промени звученето доста, приятно изненадан съм. След доста четене, реших да взема и генерация на американската фирма AWE. Доволен съм от резултата, няма да си кривя душата и ще си призная, че на моменти в купето става шумно,но при нормално каране няма проблеми. Надявам се скоро да мога да си позволя и едни спортни пружини. Предстои да полирам и фолирам фаровете.
Ето как звучи колата:
https://m.youtube.com/watch?v=FsS4V_B-0lE

Mondeicho

Ее, доста приятен звук се е получил  ^-^
Наистина е важно как е шума в купето, но винаги има вариант и за по-добра шумоизолация...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

S2N1

Наскоро взех и лип за заден спойлер на Maxton Design :

bronc

Колега, защо си решил да продаваш колата? Купра ли ще вземаш? :)

S2N1

Здрасти, единствената причина за продажбата, че с около същите средства които ще вложа в Форда за stage 2 280к.с., от Купрата ще извадя около 350/360 коня. Фордчето мн ме радва,но без да сменя турбото 350к.с. няма как да достигна. Честно да си призная, не съм се засилил да го продам на всяка цена и си го развивам и него.Макар че идеята ми не беше такава и исках да е сток, ама то ми хубаво ^-^  . 

S2N1

Отдавна не съм ъпдейтвал.Освен редовната смяна на консумативи,колата вече има нов интеркулер AIRTEC STAGE 2, подсилен тампон на мотора и iridium свещи. Радиатора беше протекъл, та и той е сменен. Общо взето е готова е за STAGE 2. Иска ми се да пипна и окачването,но жената може да ме изгони от вкъщи скоро :)