Челно стъкло

Започната от cockyhotty, 23 Декември 2018 22:10:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

cockyhotty

Според вас има ли смисъл да се прави опит да се ремонтира с лепене на цепнатината?
Предложения за марка стъкло, цена и фирма за монтаж са добре дошли. Форд Фокус 2 2011 без подгрев.

S2N1

Нямам идея за лепенето, никога не съм го правил. Два пъти съм ползвал услугите на Кобра и то съм взимал по-евтиният вариант, който са ми предлагали. Останах доволен и двата пъти, един Сеат и един Мерцедес съм правил. Може да ги провериш. Успех!

Mondeicho

Има клипчета в тубата за разни лепила. Пробвал съм само за звездичка от камъче и върши някаква работа, но тази пукнатина отвътре ще се вижда. Според мен си смени стъклото да ти е мирна главата.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

iwo_19

Така или иначе  няма да те пуснат на ГТП , ако го минаваш по нормалния начин.

cockyhotty

Цена оригинално от Мото Пфое без подгрев и с труд монтаж пълен комплект с лайстни, лепило и грунд 750 лв. с ДДС за ваша информация да си знаете.

cockyhotty

Запълването на пукнатината като временна мярка излезе 40 лв., но си личи и все пак ще се сменя цялото стъкло като се постопли времето.

Alexi

никой не купува стъкло от МР ,освен ако не е по каско нещо .. има добри заместители на половин цена

Pyrhel

Даже има "заместители" от марките за първоначално вграждане на 1/3 от цената нa МП (beer)
За челно стъкло не бих сложил марка, различна от познатите за първоначално вграждане - заради разликата от 150лв, не ми се умира от по-голям камък по магистралата :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Mondeicho

Чак до фатален изход на магистралата няма да се стигне, но има изкривявания на зрителното поле, бързо развалящ се подгревв и подобни неудобства заради което си заслужава по качественото стъкло...

daneco

Стъклото ти става ли от не фейсова мк2 ???
Д. Й0рдан0в

iwo_19

Не правете драма за  едно стъкло от 200 лв с монтажа. Няма датчик за дъжд , така че един китаец и газ. И 500 кинта да даде пак ще е китайско.

Mondeicho

Не съм съгласен. Определено има разлика в качеството, при евтините китайци има едно припукваме примерно защото не ссе напасва хубаво, по-лесно се наранява от камъчета и т.н. Самото покритие е по-калпаво, ззатова има разлика и в цената. Вече всеки си преценява според джоба и желанията....

daneco

Преди 4 години или 5 на гадната градушка в Сф. Един познат от СБА каза, че китайско счупено от градушката нямало.... И аз мисля че са по-некачествени обаче. Тогава си смених челно на фиат-стило с ново китайче. Оказа се че през лентата (синя) отгоре на стъклото не се виждаше червен светофар  (tooth)... Докато се сетя на два пъти изтръпвах като камикадзе.
Д. Й0рдан0в

Бръснаря

И на мойто"европейско", на Бенца, не се вижда през синята лента. Научих се да гледам светофара вляво..  :-*

daneco

Цитат на: Бръснаря в 25 Януари 2019 06:29:35
И на мойто"европейско", на Бенца, не се вижда през синята лента. Научих се да гледам светофара вляво..  :-*

Същата работа бях... Продадох я колата ама не предупредих новия собственик...
Д. Й0рдан0в