Заслужава ли си руската добавка "РЕСУРС" да се слага в двигателното масло

Започната от pi4o, 18 Август 2018 22:46:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pi4o

От известно време ме гложди въпоса: "Да сложа или да не сложа?" в двигателното масло руската добавка РЕСУРС Дизел. Мотора вече е на 204000 км и си му слагам масло FUCHS Titan Supersyn ECO DT  5w30.   5 - 6 пъти сипвам все такова масло и НЕ го гори даже грам! Разбира се карам си нормално 130 - 140 максимум. Та, преди време се заговорихме с един приятел и той ми спомена за тази добавка. Слагал си я в ситроена, но не HDi, а обикновен дизел. Бил доволен, големи хвалби, чудо! Слагам добавка Бардал BDC само в дизела и съм доволен. Малко съм скептичен към добавките за масло, но моля ако някой има опит и наблюдения нека сподели. Ще е  полезно за всички ни.    ^-^

Mondeicho

След като не ти го пипа си карай доволно и не се занимавай с нещо, което не е ясно колко ще помогне. Аз също слагам добавка в нафтата, но в маслото не бих си сложил особено като всичко си е наред с двигателя.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

pi4o

Благодаря ти колега Mondeicho! Ще те послушам и няма да слагам. Колебаех се и гледах по различните форуми. Видях много уклончиви и различни мнения за това реших да попитам в нашия си форум. Но при положение, че си слагам хубаво масло няма смисъл да му слагам добавка.

hotblooded

Тези добавки след слагат на почти умрели двигатели, колкото да може да се продаде колата.  Изобщо не се занимавай с глупости....