Бяло петно на фар на три месеца?!

Започната от Soura, 31 Май 2018 23:06:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Soura

Здравейте. След леко птп март месец получих нов фар от мото пфое. Преди около седмица забелязах бяло петно, което не е влага си стои и ме дразни  :-[ според вас на какво може да се дължи?

Mondeicho

МП слагат и алтернативни части. Фара оригинален ли е? При всички случаи отиди при тях и ги попитай, те трябва да отстранят дефекта.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Сизиф

Както е писал колегата , МП предлагат и алтернативни части............отиди и би трябвало да ти го сменят!
Жалко е че официалния представител на марката предлага "ментета" на клиентите си.
Ако не е тайна,колко ти струваше фара?

Soura

Ходих преди 3 сеемици... Гледаха, маеха се.. Останах с впечатлението, че моят фар е първият с подобен проблем... Реших да разгледам какво предлагат в момента върнато от лизинг и видях същия модел фокус със същия проблемен фар... Технитв елелтричари казаха, че е от крушката на габаритите. Хубаво ама те са я слагали.. Казаха че ще пишаъ до форд и ше ми се обадят. Звънях преди седмица и проверяваха. След два дни пак ще им звънна. Фара е оригинален (така казаха) и с 12 месеца гаранция та да видим.

Soura

Смениха ми го по каско и се води че не съм плащал нищо, НО му сложиха малус около 300 лв и новото каско ми е с тази сума нагоре... Освен фар правиха и калник и други неща след леко ПТП.. Колата още я изплащам и няма мърдане относно избора на застраховател.. Затова дженерали си ме товарят както искат

ivchotr