Покупка на focus c-max

Започната от Nacho, 20 Април 2018 21:22:33

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Nacho

Здравейте, не съм запознат с автомобилите с марка форд, поради това имам запитване относно модел споменат в заглавието. Попадна ми въпросния модел на много изгодна цена, за това питам какво да оглеждам преди да реша дали да го закупя...мотора е дизел 1.6,  ако не се бъркам. Публикувам и снимков материал.... Направи ми впечатление, че волана е наобратно...незнайно защо....Благодаря предварително за отговорите...
Ако силно желаеш нещо, цялата вселена ти съдейства....

Ozzie

На първата снимка се вижда, че предните гуми са завили надясно. Ако снимката с волана е от същата сесия, положението му е съвсем нормално. Това е само половин оборот.
Долу може да проследиш, за какво съм давал пари през последните две години, т.е. от както съм го купил, съответно какво да гледаш.

https://www.carspending.com/bg/vehicle/6642-ford-focus-c-max

P.S. Колко му е изгодната цена на въпросния екземпляр?
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...

Nacho

Въпросния екземпляр ми го дават за 1500 лв., но си има причина за това, не е дефекти, лична причина...Според мен си е подарък...

Alexi

идеален е за издаване за желязо :) ще си на лека загуба .. ако междувременно се движи няколко месеца е бонус :)

Nacho

Цитат на: Alexi в 20 Април 2018 22:35:03
идеален е за издаване за желязо :) ще си на лека загуба .. ако междувременно се движи няколко месеца е бонус :)
Много ме окуражи  ;D

AmbitioN

Мой приятел продава c-max 2.0 мотора. Струва си да се види. При интерес пиши на лично