Ford Fusion1,4tdci/1,6tdci мнения

Започната от Nikolai, 01 Април 2018 17:09:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

locke

Цитат на: Alexi в 05 Април 2018 17:32:33
за бензин 1.6 ако говорим ,то 3000 оборота са 100 не са 120 :)

Така са при мен, ама нямам точна снимка
Пс - газ/бензин

Nikolai

Ами тогава щом се уредя на работа и си стъпя на краката,дано още съм навит за фюжъна де,ще си взема 1.6tdci.Те таман ще са им паднали цените още.Надявам се няма да се раздрънката повече до тогава (tooth) (tooth) (tooth)

Alexi

дългичка предавка за толкова малък бензин .. относно разхода - основната причина за вдигането му не са оборотите ,ами челното съпротивление ,което значително нараства с по високата скорост

Nikolai

Забравих да попитам.Дали може да се  направи нещо по въпроса с твърдото окачване. Има ли някакви аналози на окачването или пружините, които правят преживяването по-меко.Още не съм се качвал на фюжън,но щом всички са забелязали че друса,значи и аз ще разбера.

locke

Цитат на: Alexi в 05 Април 2018 21:04:23
дългичка предавка за толкова малък бензин .. относно разхода - основната причина за вдигането му не са оборотите ,ами челното съпротивление ,което значително нараства с по високата скорост

Разхода  е някъде 33 лева газ за 330 км, особено ако я настъпвам така. Аз даже си мислех че са ми къси скоростите, сравнено с други бензини

ivchotr

Цитат на: locke в 06 Април 2018 10:44:14
Разхода  е някъде 33 лева газ за 330 км, особено ако я настъпвам така. Аз даже си мислех че са ми къси скоростите, сравнено с други бензини

Много са ми интересни повечето, дето карат на газ. "33 лв газ"... или "с 20 лв минавам нам колко си км". Тези 33 лв колко литра са, бе друже?!? Щото в с. Козарско днес мернах газ на 0.98 лв литъра, а в София зареждам на 1.10 лв.

Nikolai

В крайна сметка нещо може ли да се направи по въпроса с окачването ,ако друса?

Alexi

може да се пробва с малко по високи гуми ,които да се карат по мекички .. с това опциите се изчерпват .. къстъм пружини ще струват доста ,а и изобщо ще има ли за тоя модел

Nikolai

Наско

От малка кола не чакай мека возия.
Надуваема плажна възглавничка под дупето е по-добра опция от меките гуми   (rofl).
Закования с чук винт, държи по-добре от завинтения с отверка пирон !

Nikolai

Ахах.Оке.Тогава ще сложа на всички седалки????????

Nikolai

Гледах в немслоя mobile,че се продават някакви фюжън плюс,фюжън фън ,титтан ,ако не се лъжа.
Не знаех че има токова видове.Знаете ли нещо за тях.Понеже четох на български в едни сайт, статията когато излиза фюжън плюс.По-дълга,по-широка.Имаш барче на задната седалка и мониторче на покрива.Обаче в мобилето де, къде пишеше че е фюжън плюс , не видях такива екстри.
Вие да знаете нещо за степените на оборудване.
Или то зависи от държавата за която са произведени?