Сервиз за съединител - София

Започната от painfall, 07 Август 2017 00:46:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

painfall

Привет, колеги,

доста изписах по въпроса в Мондео раздела, но както е ясно проблемите не се решават магически и се налага да се посещават и сервизи. И т.к. това е първия ми Форд, а му предстои доста сериозен (вероятно) ремонт, питането ми е за смислен сервиз в София, който да се наеме с диагностициране на проблема с пропадащия съединител (вероятно помпа) и възможното произтичащо след евентуалното сваляне на кутия подменяне на съединител и демпфер, които е възможно да са за смяна. Западните квартали са ми по-удобни, но при сериозна препоръка, цяла София е вариант. Идеята е да не си оставят ръцете и да не ми смъкнат кожата, което никога не е гарантирано, но все пак...

Мерси

V.Buzev

Ще ти пиша на ЛС координати на един много точен майстор. Той ми правеше колите докато си беше в Плевен, но от няколко години се изнесе в София и там си направи сервиз. Мисля, че в момента е в квартал Модерно предградие.

painfall

Мерси много за координатите. Чухме се няколко пъти с момчето, даже я и погледна колата днес. Според него е горната помпа, което е доста добра новина. Точно след като си тръгнах от сервиза обаче се появи някакъв шум, който не съм чувал до момента (като тракане, свирене, хлопане), доста специфичен. Не е много силен шума, чува се слабо и то на затворени прозорци, но определено нещо не е ок. Започвам да подозирам пак демпфера...ей няма оправия с тоя Форд..

V.Buzev

Странна работа е това хлопане и свирене което казваш - може да е маховик, може и нещо друго да е! Трява да се огледа хубаво колата и да се покара иначе само гадаем.