Говорители

Започната от x3mer, 25 Юни 2016 11:04:26

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

x3mer

Добър ден колеги ,

Някой знае ли какви са говорителите за задните врати на Фокус 2
Като размер и дълбочина .
Благодаря предварително за отговорите

p.s. На задните врати нямам говорители така е купена колата и не съм разглобявал вратите .

flowsky

Ако не ме лъже паметта са 6,5 инча, каквито би трябвало да са и на предните. По моргите ги подмятат за 5 лева парчето понякога, но не забравяй, че идват с едни адаптерчета, които са занитени и доста често се чупят.

x3mer

Да , днес си поиграх да разглобя едната врата оказа се , че на задните врати са точно 6,5 инча занитени говорители ,
само дет някой си ги е свалил  преди аз да къпя колата и на всичко отгоре кабела за тях е срязан. Това , че е срязан не ме бърка толкова колкото , че са 4-ри кабела и не знам кой за какво е :( .
Ако някой си е играл да разглабя нека да сподели кой кабел за какво е точно.
Благодаря предварително

krasi markov

Ако имаш и пищялка два отиват за нея.

x3mer

Благодаря Краси , не се сетих за това ...
сега дилемата ми е има ли някакви преходници м/у вратата и говорителя - съмнява ме да се слагат директно на вратата.

x3mer

Сдобих се със говорители за задните врати и то добри .
Тръгнах да ги слагам говорителя от едната страна и О БОЖЕ той не свири  (rofl) ... Естествено си помислих , че нещо говорителя не е наред , смъкнах от другата кола ( поне знам , че той си работи ) и ... дам ... и той не свири , започвам да ръчкам по радиото да видя дали има регулиране на предни и задни канали .... но и това не намерих има само за ляв и десен ...
ето това е CD-то ... Ако някой знае дали има настройка за предни и задни канали да каже къде да го намеря , че направо взе да ми писва от това да оправя нещо и в последствие да се появи друго ...

Ей това --= AVC =-- не го знам за какво е и го усилих на 7 с надежда да свирне тази ..... задна колона но не стана  :'(

petkomz

Я кажи до къде стигна с говорителите, че и моята не свири отзад? По принцип предни/задни се регулират от бутона в долния ляв ъгъл FADE/BAL. За предни/задни използваш FADE, ама не ми се вярва от това да не свири.

Mondeicho

Аз съм със Сонито и не мога да кажа дали се регулират, но ако имат тази функция и са нагласени само предните да свирят, може и да се заблуди човек. А това АVC е свързано със скоростта и колкото по бързо караш звука на уредбата се усилва автоматично за да компенсира по силния околен шум.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

tushkov

Колега аэ имам същия проблем. Как реши казоса? Благодаря.