2.0 TDDI пуши бяло и придърпва

Започната от Cvetoslav90, 12 Октомври 2016 16:13:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Cvetoslav90

Здравейте! Значи проблема ми е следния ходих на диагностика и ми казаха че две от дюзите дават отклонение,ходих понеже сутрин и то когато е студено като я запаля и започват да играят оборотите и да пуши бяло докато загрее и после спира а когато се кара придърпва или по точно като набирам скорост и изведнъж отваря! Та възможно ли е да се сменят само двете дюзи или трябва и 4-те и дали е наложително или мога с някоя добавка да ги поизчистя?

Dmitarcho

На TDDI дюзите не помага ли ултразвук ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ръца Пръца

Alexi

на износения разпръсквач помага само нов :)

Иван Вълков

Колега започни със подгревните свещи.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Cvetoslav90

Cvetoslav90

И 4-те разпръсквача ли трябва или може само тези двата?

mirohristov

Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

Cvetoslav90

G_o_c_e_v

Разпръсквачите не са скъпи. Аз на Рейнджъра смених 4-те и ако не се бъркам бройката беше нещо около 74лв. Ако ще сменяш, сменяй 4.
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Rosen_gb

При мен беше нещо такова като ми беше спукан маркуча на турбото,и аз си мислих че са дюзи

Cvetoslav90

Ами така ми казаха на диагностиката че две от 4-те дава отклонение иначе ми се случи един път да изчезне тока към турбото нямаше вакуум но го оправиха и нз какво да правя чудя се ! Иначе ако можете да ме насочите от каде да намеря по евтини дюзи  и естествено не най-некачествените ?

Alexi

взимай китайски разпръсквачи няма да я караш още 100к я

Cvetoslav90

Така е ! Само ако може да ме насочите от къде мога да ги поръчам?

Rosen_gb

Alexi

мотора на колегата не е комън рейл

Cvetoslav90

Rosen_gb