Поставяне на мултимедия.

Започната от Lakokara4a, 18 Юли 2016 12:46:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Lakokara4a

Колеги, харесал съм си ето тази мултимедия:
http://www.aliexpress.com/item/Quad-Core-Android-5-1-1-Car-DVD-Player-For-Ford-Focus-Galaxy-Fiesta-S-Max/1000001888548.html
Въпроса ми е дали е подходяща за моята кола Ford focus C-max 2004 година, модел от 2003 до 2007 и дали освен нея ще ми трябва още някакво устройство за да може да работи и мултимедийния волан?
Ford Focus Cmax 2000 куб. 136 к.с

krasi markov

Пише че е съвместимо с аналогово управление,гледам че на сайта има и канбус ако не стане така.

Lakokara4a

Аз видях че има... То въпроса е дали ми трябва, за да не го чакам и него след това 20 дена :) Ако пък не ми трябва ще са грешни пари дадени за него. та затова питам, ако някой е слагал и знае.

V.Buzev

С какъв касетофон си в момента? Коя година ти е колата?

Lakokara4a

Колата като модел е описана в първия пост. Косетофона е черното Сони. Като размери отговаря, но натам не знам.

V.Buzev

Цитат на: Lakokara4a в 19 Юли 2016 11:04:57
Колата като модел е описана в първия пост. Косетофона е черното Сони. Като размери отговаря, но натам не знам.

Няма да имаш нужда от допълнително устройство, за да работи управлението от волана. Най-много да ти се наложи леко да изпилиш едно чопче което е на панела около оригиналния ти плеър и на тази китайската свирка и е оставено много малко място за този чоп и в долния край плеъра ще стои под напрежение и няма да може да легне хубаво!
Това ти го пиша от опит, тъй като ползвах панел от С-мах за да нагодя подобен плеър по-стар модел на моето мондео.

Mondeicho

Какво стана с мултимедията?
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

dtrifonov

Здравейте,
колегата вече сигурно си е купил мултимедия, но ще споделя за някой който ще си търси за напред.
Навигациите с Андроид имат изключително дълго време за първоначално пускане след запалване на колата. Това време стига до 30-40 сек. на някои модели.
Това е много досадно и мен ме отказа да си купя.
Поздрави!

Pyrhel

Моята беше с WinCE и не съм имал вградена с Android, но възможно ли е да не е свързана правилно и при изключване на контакта да се спира цялото й захранване и да не се изключва като хората, а да се "убива" и затова да тръгва толкова бавно?
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

V.Buzev

Ми просто си стартират бавно. Моята не е с Андроид и стартира доста бързо - 10на сек!

Mondeicho

То зависи китайчето как го е нагласил някои са по бързи други не. Може да се пита предварително търговеца, но в крайна сметка се свиква и не му обръщаш толкова внимание.

dtrifonov

Цитат на: Pyrhel в 30 Август 2016 18:53:24
Моята беше с WinCE и не съм имал вградена с Android, но възможно ли е да не е свързана правилно и при изключване на контакта да се спира цялото й захранване и да не се изключва като хората, а да се "убива" и затова да тръгва толкова бавно?
И аз имах на предишната си кола с WinCE и стартираше бързо, но тези с Андроид са бавни.
Бях попаднал на едно клипче в тубата на някаква фирма рекламираща някакви много бързи памети точно за целта. Във видеото у-вото с андроид стартираше доста бързо.
Имат и в настройките някакъв power save режим, но май беше до 2часа макс.
Поздрави!

jo_jo

аз имам такава и стартира за 20-тина секунди (ако някой държи ще засека точно), не е дразнещо, докато излезеш от парко-мястото вече бичи музиката. Камерата за паркиране си работи от началото, не е необходимо да зареди андроида. Може да се гласи колко време след като загасиш колата да се спира напълно, примерно 5-10мин, ако се налага да спираш често.

Lakokara4a

Та така :) Мултимедия си купих и пристигна. Взех и камера за задно виждане. Въпроса ми е, откъде е най-добре да се прекарат кабелите на камерата от багажника до таблото? През тавана, по прагове, или някъде другаде? Някой окабелявал ли е да сподели опит?
Разбира се, като поставя всичко ще снимам и клип и снимки та ще се види какво зарежда и как :) Мен друго ме притеснява. В описанието пише, че от съображения за сигурност по време на движение ДВД не рйботи! А едната цел беше тази- да пускам на децата на дълъг път. Ще видим...

Mondeicho

Аз съм с камера, но не с мултимедия а съм вградил един дисплей в сенника. Кабелите ми беше много удобно през багажника (седан), където си върви заводския сноп кабели, през левия праг и си става лесно и имаш къде да захващаш кабелите. При мен стига до лявата колонка заради сенника, ти си го прекарай покрай бушонното табло и отзад до касетофона. Принципно  ги правят да не се пуска двд докато караш за да не се разсейва шофьора....

jo_jo

мисля, че има настройка дали да го разрешиш. Моите кабели са по тавана от там ми ги пуснаха фирмата, според мен няма значение.

Lakokara4a

То и при мен ще е където ги пуснат кабелите, но мислех да им предложа, ако си има начин :) Колкото до ДВД дано има настройка, че малко ще ме ядосва иначе. Ще му намеря цаката на андроида :) Във вторник сутрин поставям и после дано ми хареса :)

Pyrhel

Аз ги оплетох в снопа с другите кабели през прага, пост 11: http://fordbg.com/forum/index.php?topic=1053.msg13041#msg13041
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Lakokara4a

Благодаря на всички за мненията! Медията е поставена и вече работи :) Можете да я видите  в темата за моята кола ето тук:

http://fordbg.com/forum/index.php?topic=6081.new#new