Powerflex - полиуретанови тампони - мнения?

Започната от Alexander, 08 Януари 2013 18:09:17

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexander

Понеже имам един тампон на носача за смяна и се зачетох доста за тези тампони. Те ги водят на практика вечни. Доста са твърди и колата се стяга много като се сложат. Интересува ме някой слагал ли е, виждал ли е кола с такива, карал ли е, изобщо има ли някой опит с тях и ако да, моля да го сподели.
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

Bobi

Аз съм карал кола с такива тампони по цялото окачване и снижаващи пружини - Голф 4, 1.9 TDi. Просто разликата със стоков Голф е потресваща!

camaro

Аз смених задните с такива колата седи с една идея по стегната но пък чак потресаваща разлика не усетих ^-^ минус е че ако не са гресирани добре скърцат ужасно ^-^Поръчах ги от тука http://www.polyurethan.me/

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

TourneoRS

IVECO -  с него не се ходи надалеко .

camaro

Графитната за сега се държи най-добре вече една година не съм ги чул да се обаждат  ^-^

Alexander

На PowerFlex си върви в комплекта греста!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

bay_huy

Тампоните са страхотни. Които има възможност да слага няма да съжелява. Стига да не обича стегнатата возия

Backstage

за нищо на света не се отказвам от лодката...винаги съм предпочитал возията на лимузина  :D

К.Методиев

Може спокойно да ползвате и литиева грес, че аз се прецаках с един обезмаслител и измих мойте по погрешка.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Jamari0

За да не отварям нова тема ще питам тук! Има ли някъде в България, от където мога да си купя полиуретанови тампони за носачите и за стабилизиращата щанга на Сиерката?

2.9

Държиш дa сa мaркa ли?Нa мен ми прaвихa по мой чертежи в Стaрa зaгорa.

Jamari0

Цитат на: 2.9 в 25 Август 2016 14:31:09
Държиш дa сa мaркa ли?Нa мен ми прaвихa по мой чертежи в Стaрa зaгорa.

Държа да са качествени!! Сподели повече за твоите.

2.9

Прaвихa ми ги зa фиестa 3.Не че ми трябвaше полиуретaн,но тaкa се случи  че и смених тaмпоните мa носaчите и колaтa зa 3 месецa стaнa aбсолютно неупрaвляемa.Бях купил нaй-скъпите тaмпони които ми предложихa ноооо пaк гредa!Реших че нямa дa сложa повече гумен тaмпон.Модифицирaх мaлко носaчите(едното легло зa тaмпонa е много неподходящо зa полиуретaн) и си рaзчертaх тaкa кaкто aз мисля че трябвa дa изглеждaт тaмпоните.Момчетaтa искaхa дa им изпрaтя носaчите зa дa изрaботят по тях тaмпони и дa ги монтирaт.В крaйнa сметкa се рaзбрaхме че aко изпълнят мойте чертежи нямa дa имaм претенций aко нещо не срaботи.Бaвихa ме цялa седмицa,но получих товa което искaх.В интерес нa истинaтa от 8 детaйлa нямaше един с един еднaкъв,но отклонениятa не бяхa много големи.Зa сегa си вършaт рaботaтa чудесно-фиестaтa си слушa волaнa безкомпромисно.Кaто негaтиви ще отбележa липсaтa нa aбсорбирaне нa вибрaций от чуднaтa ни пътнa нaстилкa и скърцaнето което се появи тия дни откaкто е хлaдно сутрин.Тъй кaто нa фиестaтa и двaтa тaмпонa нa носaч сa вертикaлни,не се усуквaт при рaботaтa нa окaчвaнето реших дa не ги гресирaм..-явно грешкa.

К.Методиев

За скърцането течна грес му е майката пръскал и забравяш, 3 години карах с ПУ на носачите.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

pyle

Аз съм с такива в момента на носачи, лилави на цвят препоръчвам ти да не слагаш, колата стана страшна за каране... всяка неравност я усещаш, минаването през легнали полицаи е се 1 бордюр катериш. Когато ги сложих нямаше проблем до момента, в който сложих и нови амотисьори и стана страшно...

cvhmotorsport

Аз карам от Старозагорските, като смених само едните на носачите, че бях почнал на всеки 7-10 хиляди да сменям. Резултата е превъзходен в стабилност, засега са на около 30к без да мръдват. Но най-интересното от всичко е,че с тях на паваж вози по-меко от преди,което беше неочаквано. Аз очаквах да стане по-твърда,а тя остана добре.
CVH engine inside... Time for madnes...