Обслужване на Focus 2014

Започната от S2N1, 22 Декември 2018 15:56:01

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Ilian Petrov

Де да бяха такива цените в МП :)

bronc

Вчера си смених тук дискове, накладки и предните биалетки: https://hobbyservice.bg Ако някой си търси подемник под наем, препоръчвам мястото :) Имат и всякакви инструменти. Работят само събота и неделя.

Pyrhel

Цитат на: bronc в 07 Март 2019 12:21:13avtochastionline24 (същия сайт като autodoc), които са немска компания и ми ги доставиха директно от Германия, т.е. шансът да са фалшиви е минимален.
Мне, украинци са :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

bronc

Цитат на: Pyrhel в 12 Март 2019 08:26:10
Мне, украинци са :)

Може и крайните собственици да са украинци, но фирмата е немска

ЦитатДиректор: Robert Dryk

Регистрационен номер на данъкоплатеца по ДДС.: DE312254450
Регистрация: HRB 186168 B, съд от първа инстанция на район Шарлотенбург

Адрес на фирмата:

Partex Global GmbH
Marzahner Str. 21
13053 Берлин

Pyrhel

Хаха, блажени са вярващите.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

bronc

Цитат на: Pyrhel в 22 Март 2019 09:15:53
Хаха, блажени са вярващите.

И за какво по-точно трябва да ми пука дали са украинци или германци? Образовай ни и нас вярващите и невежи като си запознат :)

Julian

Здравей колега, направил си много добър избор и няма да съжаляваш съм сигурен. И аз карам същото СТ, като твоето вече около 1 година и съм очарован от колата. Това ми е първият Форд. Колата е супер елементарна за обслужване. Всеки гаражен майстор може да смени течности и филтри, дискове, накладки, запалителни свещи. Единственият проблем, който имах за сега с колата е задният тампон на двигателя (скоростите), който на нашите коли е недомислен и заминава доста бързо. Аз лично си пазарувам части от английския ebay. Цените са си много добри за такъв автомобил. Ще се радвам да обменяме опит ;)

S2N1

Цитат на: Julian в 12 Април 2019 09:19:29
Здравей колега, направил си много добър избор и няма да съжаляваш съм сигурен. И аз карам същото СТ, като твоето вече около 1 година и съм очарован от колата. Това ми е първият Форд. Колата е супер елементарна за обслужване. Всеки гаражен майстор може да смени течности и филтри, дискове, накладки, запалителни свещи. Единственият проблем, който имах за сега с колата е задният тампон на двигателя (скоростите), който на нашите коли е недомислен и заминава доста бързо. Аз лично си пазарувам части от английския ebay. Цените са си много добри за такъв автомобил. Ще се радвам да обменяме опит ;)

Здрасти, мерси за инфото! Ще го имам предвид, ако се наложи. Имаш ли някъде тема със снимки? В неделя най-вероятно ще съм на Дракон, ако си свободен може да пием по кафе и да полафим :)

Everio

Ще гледаме сбирката на Шонди явно :)
Ама аз още съм по въпрос.

S2N1

Цитат на: Everio в 12 Април 2019 11:35:27
Ще гледаме сбирката на Шонди явно :)
Ама аз още съм по въпрос.

;D да точно. Аз мислех за събота, но имам задачи за вършене та неделя. Пиши ако си там да се засечем да пием по кафе :)

Everio

Цитат на: S2N1 в 12 Април 2019 13:00:21
;D да точно. Аз мислех за събота, но имам задачи за вършене та неделя. Пиши ако си там да се засечем да пием по кафе :)

Задължително ще пиша!!! Но има и някакви задачи та незнам :)

Julian

Цитат на: S2N1 в 12 Април 2019 11:32:40

Здрасти, мерси за инфото! Ще го имам предвид, ако се наложи. Имаш ли някъде тема със снимки? В неделя най-вероятно ще съм на Дракон, ако си свободен може да пием по кафе и да полафим :)
Супер, ще се радвам и аз да се видим, а и с колегата с комбито ако дойде;-)  По кое време горе-долу мислиш да е?
ПС: Нямам тема със снимки още, трябва да се поправя :)

Julian

Колега, ако можеш да ми звъннеш или пишеш утре да се разберем, че трябва да ми се одобри първо съобщението и ще се разминем 0899202424 Юлиян

exclusiveremix

Колега Julian,не смяташ ли една тема да си направиш за твоята кола?Ще опишеш всичко от-до ,гледам че има и доработки ако е автомобила на аватара.
Ford Focus Ecoboost Red Edition
Ford Fiesta TDCI Black&White