Има ли смисал да сменям ескорт с мондео мк 3

Започната от Батьо, 30 Март 2016 19:39:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

За кое мк3 говориш, че му скърцат пластмасите вътре ? На моето мондео нищо не ми скърца/тропа вътре в купето ;)
Ръца Пръца

Septerra

Имах и Фокус Мк1, имам и Мондео Мк3 - от различни планети са двата автомобила в полза на Мондеото. ;)

Dmitarcho

O ... и аз имах Фокус мк1 ... нямат база за сравнение от към материалите от които са изработени частите в купето ;) Мондеото е къде къде пред Фикуса ;)
Ръца Пръца

Mondeicho

Това Мондео ще да е било много употребявано. На моето също не му скърца нищо и то по паважа. Няма вариант средния клас да е направен по качествен от високия, защото даваш една торба повече пари за последния (rofl)
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

ivchotr

Ами Мондеото беше седан, със "стенния" часовник на централната конзола. Като онези по-нагоре в темата, само че седан, както казах. Чисто ново дойде, с найлони по седалките и на под 20 км пробег. По същото време дадоха и други нови коли, в смисъл не Фордове. Та това Мондео скърцаше здраво в купето. Едни такива шумове, точно като от дървояди. Фокусът ми е направо безшумен в сравнение с него.
Може да е било единичен случай, не знам.

Mondeicho

Нещо не е било наред в него, возил съм се и на други коли като моята и не е имало проблеми със скърцащи пластмаси...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

martin1977

Че Мондео МК3 си поскърцва, не е тайна. Просто са икономисвали и са слагали евтини пластмаси и като цяло материали. Но със сигурност не скърца повече от Фокус. Все пак Фокус е и в по-долния клас и щом в Мондео са некачествени пластмасите, какво остава за Фокус.

Alexi

аз скърцане не съм чул .. може би като направи 400-500к км се появява

Pyrhel

Мда, и аз не съм чул скърцане до 170-180к :)
Шумоизолацията е друг въпрос.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

vesso90

Не знам какво ви скърца,моята каруца няма такива проблеми.Дори напротив,харесва ми точно това,че има 150 жабки и глупости вътре и пак не се чува скърцане...

BeTaTesTeR

При мен има едно чукане някъде от лявата част на таблото като карам по павета или през неравности. Звука е като от включен мигач, сякаш нещо се е откачило и си подскача вътре.

ihovahi

Цитат на: BeTaTesTeR в 03 Май 2016 13:18:50
При мен има едно чукане някъде от лявата част на таблото като карам по павета или през неравности. Звука е като от включен мигач, сякаш нещо се е откачило и си подскача вътре.

Провери лявата панта на предният капак да не опита някъде :)
Който фôрка "майстор" си нахôда!