Фордаджии на колела

Започната от hitrata_lisi4ka, 13 Февруари 2013 20:46:11

« назад - напред »

0 Потребители и 2 гости преглеждат тази тема.

rsfanatic

И аз едно време спущах... :D :D  Но сега,покрай бегачката,байка е малко на заден план.

opex

Абе какво КОО да си купя до 200лв? Не говоря за ново... Въпроса е да се ориентирам какво искам и ако изпадне нещо в тоя диапазон да го отвлека. Гледам само някви обяви и нищо не разбирам, разни Cross, МТВ, Sprint не знам си какво колко по-точно куча марки ли са... кое е по-малкото дърво.
Да се озглеждам ли за 'дискови' спирачки или челюстните са си екстра щото на "евтините" коуеуета дисковите са по-шит от челюстните или какво?
Искам ли да има заден амортисьор, тоя под седалката? Нещо кекави ми се струват всички, и рамкаа се суче и стои като сакато куче...
18 скорости са си ок или има защо да търся с някоя друга отгоре?
А с какъв размер капли е като за мен?

Ако ме питате за какво ще го ползвам по-често - за ходене по Витоша. Не съм от ония псевдо пишман-спортисти полу-идиоти, които 'спортуват' "колоездене" сред столичния трафик и стабилно филтрират атмосферата, сякаш всъщност се борят за два допълнителни черни дроба, че да им е по-леко пиенето после...
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique