focus 2'0 tdci автоматик

Започната от osaki, 08 Февруари 2016 22:12:54

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

osaki

здр колеги от днеска съм собственик на фокус 2008  136 коня автоматик но още като се прибрах отпред почнаха да се чуват странни звуци по точно като дам газ на 1 ва 2ра и така до 6 та но кат отпусна леко педала исчезва  а като я пробвахме колата ги нямаше тез звуци предварително благодаря на всички

Dmitarcho

Дано не се окаже добре прикрит проблем на скоростната кутия :( Ако е обслужваме кутията - смени и маслото
Ръца Пръца

momo76

И да не е обслужваема кутията пак е добре да се смени маслото.

osaki

днеска сменихме маслото проблема си остана и майстора се видя в чудо карахме я половин час като чели се оправи оставих го и след няколко километра пак същата работа а и маслото си беше за смяна черно и рядко кат вода не знам нататък кво да правим

Dmitarcho

Я обясни по-подробно какъв е шума и кога точно се чува. Така по форуми...малко е хвърляне на боб.
Ръца Пръца

osaki

ами колата кат е студена няма порблем но после  се почва като загрее нещо кат виене кат сменя предавките, ако отнема газта спира или карам повечко на една и съща предавка

Dmitarcho

Щом вие при смяна на предавки..най-вероятно проблем в скоростната кутия :( Иди в някой сервиз който се занимава с автоматици. Не знам МП колко ще са компетентни ;)
Ръца Пръца

osaki

абе не ги хвалят мн ама не знам вече трябва да търся майстор по нашия край