Изваждане на дубликат на ключ за Ford focus c-max 1.6tdci 110к.с

Започната от stoianmitkov, 07 Януари 2016 11:28:32

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

stoianmitkov

Колеги намерих този ключ, защото искам да си извадя пълноценен дубликат, с който да мога да отключвам и да паля колата. Може ли да ми кажете дали ще може да се програмира и да мога да го ползвам пълноценно, като оригиналния?Естествено, ако има и други варианти, моля да ги споделите!
Remote Key Fob 3 Button 433MHz With Chip 4D60 For Ford Focus C Max S Max
http://s.aliexpress.com/Q7beMjue
(from AliExpress Android)
Ford Focus C-MAX 2005г. 1.6tdci 109к.с.

Dmitarcho

От този продавач си поръчах абсолютно същия ключ, но за Мондео мк3 - с кръглия пирон. Дистанционното работи, но не можаха да ми програмират чипа - не искаше да приема данни. Можеш да рискуваш ... и да попаднеш на читав чип. На мен ключаря ми продаде същия чип за 20 лв. с програмирването, иначе стува около 30 лв. само чипа.
Ръца Пръца

stoianmitkov

Благодаря колега, само не разбрах на този ключ, ако не стане вградения чип са му сложили друг чип за 20-30 лв. и е станал като оригиналния ,всичко му е сработило(отключване и палене), така ли?

Dmitarcho

Мда, така стана при мен. Но ключаря ми направи някаква супер промоция :) Иначе само чипа струва 30 лв. и самото програмиране на чипа е 30-40 лв.
Ръца Пръца

stoianmitkov

Благодаря за отговора. Тук в Хасково днес проверих, искаха ми 70лв.само за програмирането.Ако и ключа с чипа е техен, става 110лв.