Подгревни свещи на 1.6 TDCi Focus

Започната от FatDivision, 04 Ноември 2015 11:44:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

FatDivision

В сервиза,които съм я оставил не могат да намерят къде са подгревните свещи и ми казват,че нямало  ???. Някой да каже,къде се намират?

m_focus

Цитат на: FatDivision в 04 Ноември 2015 11:44:39
В сервиза,които съм я оставил не могат да намерят къде са подгревните свещи и ми казват,че нямало  ???. Някой да каже,къде се намират?

а въййййй ... де викат у нашия край  ^-^
сори за дебелашката шега, човек като му е напечено хич не му е смешно :)
карай форд и бъди горд :)

FatDivision

Ако правилно съм разбрал,трябва да се намират както е показано на видеото.
https://www.youtube.com/watch?v=n_qIUS-4sZA

m_focus

излиза че са 2 и са отзад ... не трябва ли да са 4
карай форд и бъди горд :)

valyo08

Цитат на: FatDivision в 04 Ноември 2015 11:44:39
Колега,бегай далече от тоя" сервиз",докато не е късно!

josevega

4 свещи са колега,откъм купето .Малко трудно е изваждането ако имат нагар

Alexi

вземи си колата и напускай докато не са скъсали някоя след като ги намерят и 2те къде са :))

Dmitarcho

Бягай от там ... Да не си я закарал в сервиз за перални ?!? Потърси истински сервиз за автомобили ;) 4 свещи са ;)
Ръца Пръца

FatDivision

Сам ги намерих и им ги показах - свещите. За момента смених само акумулатор. След 2 дни каране всичко е наред с колата,дори имам чувството,че е за пръв път я усещам както си трябва  8) . За свещите ще изчакам да паднат още малко температурите. Благодаря за мненията и помощта  ^-^

Dmitarcho

Имай в предвид, че колата може да работи и зимара без да работят коректно свещите ;) Но ако си решил да ги сменяш - задължителнонв друг сервиз ;) Лесно се късат ;)
Ръца Пръца