Мондеото на Pyrhel (Mk3, 2.2 TDCi Titanium X)

Започната от Pyrhel, 17 Септември 2011 01:06:10

« назад - напред »

0 Потребители и 8 гости преглеждат тази тема.

Dundee

И при мен решението е почти същото - само занитената подложка е по-широка :) + едни допълнителни типично български рационализации, които подпират бронята против провисване. Но няма да ги обяснявам нашироко, щото са прекалено грозни за да бъдат за пример  :D

Alexi

при мене игра телта ! сега като я кача на подемник и споделя че е обслужвана само в МР майсторите гледат с недоумение телта и клатят глава :))

Pyrhel

Днес сложих зимите гуми. Не мога да я гледам колата така, толкова абсурдно й стоят 16"...

Пружините си оказват влияние и при малките гуми (205/55/16). Определено тръгва в пъти по-добре, по-малко се пързаля и стои в завоите доста по-различно.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

moni74

Честно казано, когато сложих зимните гуми с 16-ките и ми стана гадно... Дори от няколко дни се заглеждам по обяви за зимни 18-ки :) Само дето още търся правилната оферта :)

----------------------------

Pyrhel

Аз чакам дядо коледа - дали ще ми донесе едни големи дискове и апарати и тогава ща не ща... 18" :)

ihovahi

Съвсем различна визия има с осемнайските... а дано получиш Коледен подарък  8)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Alexi

Цитат на: Pyrhel в 26 Ноември 2013 17:39:39
аз няма да слагам 18ки ,ще си карам с 16ките и добри гуми :)

hotblooded

Цитат на: moni74 в 26 Ноември 2013 17:34:11
Честно казано, когато сложих зимните гуми с 16-ките и ми стана гадно... Дори от няколко дни се заглеждам по обяви за зимни 18-ки :) Само дето още търся правилната оферта :)
За едната визия не си струва - по добре 3 месеца грозна стойка с хубави зимни гуми...

Pyrhel

Мондеото се продава. Нямам време да пускам обяви, след празниците ще е.

Продава се в състоянието, в което е последно по темата - Eibach пружини, 18" джанти, новите гуми, пълния хром пакет, декат тръбата с едното крайно гърне, Airtec интеркулера, K&N панелен филтър, мапнатия софтуер, навигация, Bluetooth, камера за заден ход и стандартните работи - кожа и алкантара, подгрев и охлаждане на седалките, подгрев на предния прозорец, темпомат и т.н.
Нови сменени амортисьори с оригинални - motorcraft heavy duty, сменен съединител с маховик, горна и долна помпи, ново масло, нови дискове и накладки и др.

Мондеото няма никакви проблеми, само седи, карам друга кола. На реални 156к км, малко под 200 коня.

Цената е по договаряне, пишете на ЛС. Моля хората, които очакват цени от сорта на 6к да ме пропуснат.

ceco.deyanov

Цитат на: Pyrhel в 29 Април 2014 16:40:02

Цената е по договаряне, пишете на ЛС. Моля хората, които очакват цени от сорта на 6к да ме пропуснат.

Анатолий тия ако се появят ги пращай при мене (rofl)

Pyrhel

Мондеото е при новият собственик. Сигурен съм, че ще се грижи добре за него и Мондеото ще му служи вярно и безаварийно дълги години.

Мислех, е че няма да ми е мъчно, ама... :'(

Pyrhel

Върнах се в темата да си припомня Фордя, че 2 години минаха откакто не е при мен... И то какво - нямаше ни 1 снимка останала, добре че съм прибран чуйек (*скромност*) и възстанових всичко. ^-^

Ilian Petrov

Еххх, старата любов ръжда не хваща :)

Septerra

Абе, може да е хванала вече по праговете и веждите... :D

ihovahi

Pyrhel ти да не си купи "ново" мондео  :)) :)) :))
Който фôрка "майстор" си нахôда!

Mondeicho

Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.