Bosch, произведен в България

Започната от Иван Вълков, 04 Декември 2015 19:11:22

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Иван Вълков

"Оргинален" горивен филтър

Бях чел че има завод за филтри в България, но немислех че и Бош правят. Някой ще сподели ли за качеството им ако ги е ползвал.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

TourneoRS

Завод има в Русе, правят филтри за всякакви марки.Почти цялото производство е за износ.
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

Alexi

според мен качеството ще си е нормално .. все пак се прави за Бош

2.9

Мaлко off пример-тaм където рaботя се произвеждaт линейни лaгери зa bosch и могa дa гaрaнтирaм че контролa и изисквaниятa сa безкомпромисни!!!Зa несъответствие в рaзмери или дори текстурaтa нa произволно проверени нa входящ контрол в гермaния детaйли се връщaт зa нaшa сметкa целите пaртиди.Тaкa че aко филтрите нa bosch нaистинa сa зa bosch произведени, нямa знaчение къде сa произведени.

hotblooded

нЕма сА пУашиш кОпилЕ :)  Вече 4 месеца и 10 к км карам такъв и проблеми няма :)

envo

Колега аз съм работил в този завод за филтри (приблизително 2 месеца) в Русе и то точно на горивни филтри. Всичко е за износ. Марките, които произвеждахме бяха много - каквато марка се сетите (Mahle, Bosch, MANN, WIX, Sogefi и т.н. ). Качеството си е бих казал на средно ниво.
Focus MK2.5 1.6TDCi 109к.с.

tihomir8611

Цитат на: hotblooded в 06 Декември 2015 10:32:26

нЕма сА пУашиш кОпилЕ :)  Вече 4 месеца и 10 к км карам такъв и проблеми няма :)

и аз имам над 30к с този филтър  8)

Mondeicho

Хубаво си е като видиш милата ни родина да произвежда за известни фирми...
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.