Джанти Фокус Мк1 - характеристики

Започната от denko, 16 Октомври 2015 17:48:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

denko

Здравейте колеги, купих си 4 нови зимни гуми 195/65/15 , реших да си закупя 4 джанти стоманени 2 ръка.Намерих 2 продавача, питат кой J??? и т.н.растояние брой дупки? мойте са 4 болта, но не намирам инфо колко е растоянието между дупките.Ако някой знае параметрите на тези джанти да пише.Ще съм много благодарен, във теммата за "джанти и гуми"-не намерих отговор.
Характеристиките на форда:
Първостепенни характеристики
Дата на изготвяне:     05.10.2002
Автомобилна серия:     Focus 1998-2005
Тип на каросерията:     5 Door Saloon
Версия:     Series 32
Двигател:     1.8L Duratorq-TDCi (100PS) - Lynx
Трансмисия:     5-Speed Manual Trans - MTX75
Предаване:     LHD FWD
Главно предавателно отношение:     3.41
Емисии:     2000 EEC (EEC 7)
Климатик:     Manual Air Conditioning
Територия:     (+)"I"
Боя:     Vitro (Metallic)
Интериорен материал:     Martre / Midnight Black
П.С. Предлагат ми алуминиеви 15ки втора ръка от Англия ,които мже би да станат,за 200лв.Но са доста ожулени пък ми се виждат и доста скъпи, за това търся железни-стоманени 2 -3та ръка. Но пък не знам разстоянието на дупките?
2.П.С. Извинявам се, зная,че темата не е за тук, Моля Модераторите да я преместят в правилния форум, но тук най-лесно намирам инфо за модела.Извинявам се.Благодаря предварително.

Dmitarcho

Дупките са 4х108 ;) J не те бърка много с този размер гуми. 7J можеш да сложиш гуми 195 до 225. Ако е по-малко J-то, пак ше можеш да вкараш тези гуми ;)
Ръца Пръца

denko

Цитат на: Dmitarcho в 16 Октомври 2015 19:02:20
Дупките са 4х108 ;) J не те бърка много с този размер гуми. 7J можеш да сложиш гуми 195 до 225. Ако е по-малко J-то, пак ше можеш да вкараш тези гуми ;)
Здравей колега, ми той продавача ме пита : 108 ли са или 106 или други там размери, но аз като не звам тези подробности? казах за форд? човека пита за ...числа!Благодаря.Ако продавача има този размер -ще черпя,дава ги по 18лв.бройката. железни - 3 та ръка.

Pyrhel

4х108 (или 5х108) е на Форда междуболтовото. 106 няма, има 5х112 на Скорпио и Галакси.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.