AUX извод Ford Focs mk 2 Ford audio 6000 CD

Започната от nas_nas, 27 Септември 2015 23:58:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

nas_nas

Здравейте колеги,
Ако модераторите преценят могат да го прикрепят към друга тема. Аз не открих точно такава.
Във форума има описани доста неща за AUX, и BT ъпгрейти на форд CD 6000 след 2004.  ???
Това което аз не успях да намеря е "квартален" майстор, който да ми го свърже.  :-[    Извиках неволята и ето ме днес.  ;D
Искам да го споделя с повече затруднени, като мен колеги.
Повечето mk2 фокуси имат окабеляване и ако аудиото има бутон за AUX, в повечето случаи може да се върже без инвестиции като на снимките по- долу.
Естествено е необходимо първо да се свали жабката, като се отвият седемте винта, които я държат.
След това е необходимо да се открият тези 2 букси прикрепени, както се вижда с червената стрелка. След като свалите жабката се откриват над нея. Добре са облепени с изолирбанд. Зелената стрелка е за 8 пинова букса, чието предназначение си остава мистерия за мен.   (rofl)

В последствие е необходимо да се разграничат буксите. Тази със четири пина е за AUX. 3 от тях са активни.
"L" - Лява колона (червена стрелка)
"GR" - Заземяване (сива стрелка)
"R" - Дясна колона (жълта стрелка)

Схема средния е нулата:

Ето и ориентировъчната ми схема по която прозвъних с мултицет кабела донор, взаимстван от някакви стари слушалки.

Изведох си буксата 3.5 мм (мъжка) за аудио с 3 пина до скоростния лост.
Резултата е, че си свързвам телефона с аудиото на колата.
Дано съм бил полезен.

Dmitarcho

Браво ;) Полезно инфо за нуждаещите се ;)
Ръца Пръца

Pyrhel

Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.