Проблем с Форд конект

Започната от Иван Василев, 13 Септември 2015 18:19:44

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Иван Василев

Здравейте имам проблем с Форд конект след смяна на клапаните за излишна нафта работи лошо трака и пуши след диагностика излизат следните грешки Р0622,Р1632,Р1000,Р0191,Р0202,Р2288

Две от дюзите не са оригинални и на едната липсват цифри от номера ще приложа и снимки

А това са стойностите на инжектори те които не Се променят

Какво ще ме посъветвате да направя и какво и стана на тази кола благодаря предварително на всички

Pyrhel

Обратната нафта ако е ОК след смяната, въведете наново кодовете в правилния ред, а на тази, която липсват цифри го налучкайте, диагностиката няма да пусне писане, ако кодът не е правилен.
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Василев

Благодаря колега а тези грешки какво означават някой знае ли. Не става с налучкване ще трябва нова дюза май. Няма ли кой да каже защо дюзите са с това налягане и то не се сменя и какво означават тези грешки може ли от грешен код само на едната дюза да тресе пуши и работи като трактор и къде да търся причината за това

Dmitarcho

На братоведка ми Фокуса /мк1/ прави така, веднъж годишно. Започва да трака,пишу и спира да върви - влиза в авариен режим. След диагностика - всеки път, се оказва различна дюза проблема. Пренабиват кодовете на всички дюзи, и цяла година няма проблем колата.
Ръца Пръца

Иван Василев

Странното е че запаметените  кодове на две от дюзите не бяха същите някакси компа се е рестартирал и си е върнал старите настройки

Иван Василев

Проблема е решен след посещение в сервиз на Делхи обясних на хората какво точно съм правил и как работи колата след което им занесох и 4 дюзи на които им направиха диагностика и ми звъннаха какво трябва да се направи с тях и колко ще струва след моето съгласие след два часа си ги взех качих и всичко беше  наред няма тракане пушене хората не пропуснаха да ми кажат че няма как да станат като нови но колата ще си върви добре и така да видим докога ще издържат

Dmitarcho

И какво точно са направили на дюзите ? ;)
Ръца Пръца

Иван Василев

Е какво точно не знам но ги взех почистени с тапички и така