Ключ за вентилатора на парното

Започната от JoroM, 21 Май 2015 00:50:57

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

JoroM

Да не пускам нова тема за това което ще попитам - препоръчайте марка неоригинален ключ  за вентилатора на купето на фокус мк1, че днес моя беше залепнал на трета степен, и вече не работи на никоя. Оригинален няма да взема, търси се читав неоригинален.

Dmitarcho

Сигурен ли си,че проблема е в ключа, а не от този термопредпазител ? Иначе от някоя морга ;)
Ръца Пръца

marti1996

JoroM

Ключа се беше стопил...едва изкарах буксата..наложи се да чупя парчета от ключа за да изкарам буксата. Оказа се че няма неоригинални ключове, и си взех от морга. Един съвет - не пускайте вентилатора на четвърта степен, за да не ви се налага да сменяте ключ като мен.

emkata

Аз трета степен едва изтрайвам, ти за четвърта говориш. Ще те издуха бе...  :D

JoroM

Бях свалил перките на радиатора, за да сменям четките на едната...наложи ми се да пътувам, преди да съм монтирал перките на мястото им...следях температурата на дисплея. На извънградско нямаше проблем. Но в града, по малките улички колата почна да прегрява, и за да охладя мотора пуснах парното и вентилатора на четвърта степен и ключа се стопи.