Със 125км/ч при ограничение 50км/час

Започната от yanev, 29 Януари 2015 22:02:05

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

yanev

Един приятел е посърнал - преди метростанцията на Обеля си пробвал колата и имало КАТаджий с камера и радар, снимали го с горепосочената скорост, написали му акт и му казали, че около 400 лв ще е акта и без книжка за 3 месеца.Някой може ли да каже дали това е точната санкция ? Преди ден два и аз на моста на Бакърена фабрика се бях позасилил с около 110, видях обаче патрулката спряла и намалих доста бързо, обаче на около 10 м от тях вече бях на 50 км/час дано поне аз се размина..Шлякани куки, само да се постопли с мотора ще им напълня паметта с тия смешни камери!!!

К.Методиев

Там е някъде преди години имах подобна ситуация 64км/ч над ограничението тогава беше 3 месеца, 12 точки и 250лв сега само сумата е по голяма другото е същото.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Dmitarcho

Е полицията ли е виновна, че карате със такава скорост в населени места ;) Те не са виновни - вършат си работата. Кофти, иначе... :(
Ръца Пръца

martin1977

Всеки ден минавам от там и никога не съм виждал полицаи, а от няколко месеца сложили табели РАДАР, та мисля да нямат намерение да шляпнат някоя стационарна снимачка. Отсечката е супер - права и широка. Никой никога не кара там с 50. Минават поне със 70-80. То е грехота точно там да караш с 50 - и каручките на циганите ще те задминават .... ама и 125 са много, все пак не е магистрала. Странното е че има и бързаци (като твоя приятел), но пък никога не съм чул и видял там ПТП ... за щастие. Идеално място за кур-капан на милиционерите, само че е право и открито, та не виждам къде ще се скрият. И малко оф- някой може ли да каже с колко трябва да си НАД ограничението, за да се простиш с книжката .. не че искам - само питам да си знам.

Удо

То един с БМВ на моста на захарна така се бил засилил, че кацнал на орландовци преди две седмици. Бате... вие не сте състезатели или самоубийци, такива като твоя приятел и явно и ти сте убийци.

Ина Тодорова

valeri1972

Ммммдаааа....с изключение на едно мнение в тази тема........всичко е "самосвал" (rofl) (rofl) (rofl)

yanev

Седят при моргата малко преди светофара.Пробвал се е да ги почерпи, ама не, нямало как.

sa6o

На 19 01 15г са ме снимали на излизане от града с 80 км.След 3 дни ми идва куриер и ми връчва известие да се явя вКАТ.Написа ми акт за превишена скорост която наказуема скорост е27км-или-80-27е53км.Итам в прав текст ми каза 100 лв.Иняма отнемане на точки.

yanev

А ако куриера не ми го предаде, става ли номера както преди, неявяване, изтичане на давност=не плащаш нищо ?

К.Методиев

Едва ли гледах ги лятото по едно време идваха по нощите квартални разни при комшията в 22:00 вечерта да му носят снимка, няма отърване решат ли.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.