USB към Denso C-Max 1.8i 2004'

Започната от SclerosiS, 19 Август 2016 21:25:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

SclerosiS

Здравейте,

От около 2 месеца смених Фокуса със Ц-Макс 1.8 120к.с.  бензин и е с радио/сд/навигация Denso. Искам да попитам може ли да му се сложи някакво модулче за 20-30 лв., както е направил Гоцев, за да може да чете флашка или ще трябва да си пиша сд-та. Другото, което е че след като му махах акумулатора да го заредя не иска да свери часовника. Вижда се, че бутона се натиска, но нищо не се променя, датата също.

Благодаря,
Дончо

Dmitarcho

Това на Гоцев струваше около 10-тина долара по спомем и се връзва към аукса..и вади доста приличен звук ;)

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ръца Пръца

К.Методиев

За тези пари флашки трудно ще подкараш май.

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

Dmitarcho

Ръца Пръца

SclerosiS

Аз точно него мисля да поръчам скоро. Гледам, че в ali.xpress го има с безплатна доставка, ще видя от къде ще го взема. Само трябва да видя кое къде и как се връзва. Не ми се занимава с  Yatour дето е 100 -150лв. и върши същата работа. А някой да даде мнение относно часовник/дата...? Въобще не иска да ги свери. Първия път се свери както трябва, този път не иска. Чудя се дали да не разкача акумулатора и пак да го закача...

Mondeicho

Някой с денсото да каже как се настройва. Питай ihovahi той със сигурност е с такова на Мондеото.
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

SclerosiS

Знам как се настройва, но все едно се е бъгнало и ни приема, ни предава. Ще пробвам да разкача акумулатор, да видим какво ще стане.

Mondeicho

Какво стана колега, оправи ли се мултимедията?
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

SclerosiS

Ми как да кажа... Тъпо малко се получи... Джунджурията дойде за 3 седмици след като я поръчах. После две седмици чака да и дойде реда. Накрая като стигнах до нея  се оказа,че денсото няма вадене :/ Взех ток от запалката в багажника,прокарах кабели и за пробното пускане си светна, но при монтажа, където бях прибрал и скрил кабели и всичко бе ток леко я опуших и сега или нова ще поръчвам или ще търся да и сменям елемента (ако може) който бе опечен. Поне вече знам кое и как, ако не е друго. :)