Автомобилни щори

Започната от Vasilev, 13 Април 2013 22:28:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

V.Buzev

А в движение ако се отвори прозорец какво ще се случи с тия щори?

tisho_tbk

Аз не съм пробвал още.

Alexi

те имат щипки ,не виждам какво може да се случи различно от на кола с фабрични щори т.е. нищо .. все пак от 100 нагоре аз по принцип не отварям стъкла че така ми е влизала голяма муха и щеше да ми извади окото ..

Alexi

останах разочарован от щорите .. като начало прозорците имат извивка ,а щорите са прави и като отвориш прозореца и зяпват в горния край  - нелепо ,това причинява разминаване леко и по ъглите ,а щипката която идва с тях е безполезна изобщо не е за тоя автомобил според мен .. отзад - щората не е по целия прозорец ,ами се поставя под ъгъл към кората - пак закрива целия светъл отвор ,но се губи основната идея - да не влиза слънце в купето ,така то ще пече почти цялата задна кора .. за капак мислейки че рамката е метална счупих малко едната щора ,не пречи на фунционалността но дразни .. инак стоят добре отвън и отвътре ,отвън не се вижда нищо вътре ,красиви са като цяло и в купето е по уютно с тях но като заключение мисля че за тия пари не си заслужават ,по добре качествено затъмняване

Vesel

Това е полезна информация, благодаря. Аз бях почнал да се чудя дали щори или затъмняване и плюса ми се струваше ,че е в щорите щото се махат, но от затъмняване досега никой не се е оплакал, освен един комшия на който затъмняването отзад му е 100% и нощта при паркиране на заден разчита само на слух  :D

Alexi

поне жена ми ги хареса тя не забелязва дребните кусури по принцип ,докато мене такива неща дето знам че не са ок даже без да ми се набиват на очи и ме дразнят

martin74

Има ли желаещи за колектива поръчка на щори?

tubleron

Има,но не знам колко ще струват за Фокус МК1 5 врати

Alexi

всички са горе долу на една цена около 70 паунда

tubleron

Доставка отделно,така ли? Интересува ме до мен (Пловдив) колко ще излезе всичко

martin74

Доставката е 10 паунда, можем да я поделим.

tubleron

martin74

Станахме двама, някой друг?

martin74

Хайде колеги, навън е адска жега. Ще се включи ли още някой за щори?

Alexi

доставката е 10 паунда до адрес в Англия + гъбко .. колкото и хора да се комбинирате ,няма да спестите повече от 2-3 паунда ,отделно ако някой е от друг град това е още един куриер

Vesel

Колко ще излязат за моето Мондео мк4, хечбек ?

Mondeicho

Само като гледам тази черта в средата на задното стъкло и не е на моята кола, а се дразня много. Пък и чисто функционално спира ли и ув лъчите като качественото фолио?
Животът като цяло е глупав, но графиката е невероятна.

Alexi

след едно лято с щорите мога да кажа че са голяма благинка .. държат купето хладно ,освен това спират любопитни погледи кво има на задната седалка ,а и за стоящите отзад е по уютно

sinnerman

Чисто функционално, на повечето коли стъклата са тонирани с цел защита от UV лъчи. Лъчите, които нагряват са IR. Иначе, ползите от щорите тук. Лятото, често се случваше по паркингите на хипермаркетите, някой да ме пита от къде съм ги взел.

sinnerman

Миналия месец, по време на черния петък гледам намалили щорите доста надолу. Имам едно баварче, та за него от 82 паунда ги намалили на 50 с безплатна доставка до адрес в Англия. Днес пристигнаха.Много добри.