боядисване на преден капак ?

Започната от neldcho, 28 Юли 2015 04:37:43

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

neldcho

Здравейте, колеги. имам доста драскотини и обелване на лака на боята на предния капак, и мисля да го пребоядисам в домашни условия.Тъй като нямам компресор и пистолет ще го боядисам със спрей. Та исках да помоля някой който е правил подобно нещо да даде някой полезен съвет. :)
Аз ♥  да карам кола на 20-25г. Когато съм почивка по цял ден да е с вдигнат капак, най-обичам и като мине някой познат да ме погледне и да каже "тц тц тц.... чисто нова я зе... Майката и еба" е тва го обичам много

Иван Вълков

Ами колега язък на подготовката ще стане работата. Подготви капака и нека някой само да го пръсне. Друг вариянт е фолио.

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

TourneoRS

Колко струва един капак втора ръка? Предполагам не е 200лв. Последно купувахме за Мондео МК2 5 врата комплект за 40 лв . Не е гаранция че навсякъде цените са такива , но с повечко търсене вс ще се намери.
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

neldcho

Цитат на: TourneoRS в 28 Юли 2015 10:03:02
Колко струва един капак втора ръка? Предполагам не е 200лв. Последно купувахме за Мондео МК2 5 врата комплект за 40 лв . Не е гаранция че навсякъде цените са такива , но с повечко търсене вс ще се намери.

такава ми беше първата идея, но в повечето морги дето гледах беха в по лошо състочние от моя.
Аз ♥  да карам кола на 20-25г. Когато съм почивка по цял ден да е с вдигнат капак, най-обичам и като мине някой познат да ме погледне и да каже "тц тц тц.... чисто нова я зе... Майката и еба" е тва го обичам много

opex

Изшкури целия капак и го занеси да ти го боядисат. После останалите панели няма да ти харесват :D

От друга страна - боядисах цялата кола и копелетата се изсраха върху нея, за 2 години майката и ебаха, по-зле е от преди боядисването. За чий ти е да пръскаш пари по външен вид на кола, която никой не пази ;) Не е Мерцедес или БМВ да хваща окото нали, като на курвите ;)
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

neldcho

Цитат на: opex в 29 Юли 2015 01:14:52
Изшкури целия капак и го занеси да ти го боядисат. После останалите панели няма да ти харесват :D

От друга страна - боядисах цялата кола и копелетата се изсраха върху нея, за 2 години майката и ебаха, по-зле е от преди боядисването. За чий ти е да пръскаш пари по външен вид на кола, която никой не пази ;) Не е Мерцедес или БМВ да хваща окото нали, като на курвите ;)

Колегамойта фиестичка си е симпатяга, мноо си я глеза  :D