Съвместимост на предна броня Mondeo MK3

Започната от thunder_go, 29 Ноември 2013 20:17:38

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

thunder_go

Откакто съм си взел Mondeo–то винаги съм искал предната ми броня да е като тази от фейслифта 2005-> (или тази от ST), та въпроса ми е, ако си намеря такава, съвместима ли ще е моята кола?

Пример 1
Пример 2 (ST220)

И въпрос №2 - има ли разлика между тези от 2005 и тези от 2007?
newbie

ihovahi

Здравей,

Аз съм с предна и задна броня от СТ220.

Няма разлика в броните. Ще ти трябват обаче с предната СТ броня и халогени (цената им е уникална)... кора под бронята пак за СТ. Предната решетка ще трябва да смениш...  1000 лв. няма да ти стигнат.

Поздрави.
Който фôрка "майстор" си нахôда!

mitakinen

Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Bobi

Стига сте плашили човека. К'ви 1000, к'ви 5 лева? Наскоро в продавалника се продаваше оборудвана Ст броня за 300-400 лв. За какво е ибей?

mirohristov

Като сложиш и кора под бронята, решетката пред радиатора и боядисване . Хайде да не са 1000 ама около 600-700
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

amplified

Цитат на: mirohristov в 29 Ноември 2013 22:29:53
Като сложиш и кора под бронята, решетката пред радиатора и боядисване . Хайде да не са 1000 ама около 600-700
Аз направих предна добавка към бронята (втора употреба), халогени(нови), две предни решетки(нови), прагове(нови), заден дифузьор(втора употреба), второ гърне(ново), 2 накрайника(нови)... за.... около 1200 лева(+-50лв) с боядисването на детайлите... в друг свят сте  (rofl)

ihovahi

Човекът пита дали са съвместими предните брони - отговорът е да, съвмесними са.

Сега на каква цена ще си намери броните и останалите елементи по тях... и кой ще му боядисва елементите... а и той пита само за предна...

Няма смисъл да гадаем  :D на мен задната броня ми излезна 250 лв. с боята още 100 лв. значи общо 350 лв. (давам само пример).

Така, че човекът ще си избере какво да прави  (fri)
Който фôрка "майстор" си нахôда!

thunder_go

Сега се обърках малко, като сменя бронята и решетката пред радиатора ли трябва да сменям :? (не говоря за ST220 варианта, че той за сега е по-скоро мечта :D )
newbie

mitakinen

Ще трябва. Кората под радиатора не съм я сменял. Остана си старата
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки