форд фокус,1,6 16в-Прекъсва и Гърми

Започната от milenski19, 16 Февруари 2014 08:22:19

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

milenski19

здравейте колеги,насккоро си купих форд фокус 1,6 16в бензин 2000г,сложихму газова уредбаи т.н.отскоро започна да прекъсва и гърми.смених свещи,кабели пробвах и друга бобина не става,сменхях датчици на разпределителен вал на колянов пак същата работа.ако някой може да ме насочи към проблема- МОЛЯ.приемам всякакви мнения,забравих да спомена че гърми и на газ и на бензин

opex

qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

milenski19

благодаря колега щеги погледна

momo76

Така както го описваш си е проблем със запалването, особенно ако гърми само на ниски обороти. Най вероятно бобина.
Ако има откачен вакум няма да държи празния ход.

opex

Прав е momo но това ми хрумна първо в бързината
qaяכSTuning
"I'd rather lose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car is your story, so don't let someone else write the book."
Нося отговорност за това, което съм казал и което съм имал предвид - Не нося отговорност за това, което е разбрал някой отсреща.
Suum cuique

TourneoRS

Газовата уредба каква е , инжекционна или обикновенна ? Гърмяла ли е по -силничко след монтирането на АГУ то , имаш ли кихалки на въздушният филтър ?
IVECO -  с него не се ходи надалеко .

milenski19

газовата е инжекциона,да гърми във въздушния филтър