Демонтаж на таблото на Фокус МК1

Започната от ffmk1l, 10 Ноември 2013 14:45:12

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ffmk1l

Колеги, ще ви бъда благодарен, ако качите линк с подробно описание на това как се демонтира всичко по таблото на Фокус МК1.
Едно време колите се правеха от инженери, а сега - от икономисти...

Bobi

Няма такъв линк, където да е показано как се демонтира всичко по таблото. Може да си първия :)

Nebhotep

Това ръководство на руски, се надявам да ти помогне. Започваш да четеш от 26 страница. Успех!  ;D

https://www.dropbox.com/s/b1upivbcjprzlip/18.%20%D0%9A%D1%83%D0%B7%D0%BE%D0%B2.pdf

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

paco

здравейте колеги!! тъй като видях тая тема макар и късно , но да питам свързано стаблото на фокуса ....въпроса ми е...като включа светлините /фаровете/ трябва ли да светне някаква лампа на таблото за да ми подсказва че съм на фарове....или при мен е изгоряла..ако някой знае да сподели. Благодаря, предварително. (ford)

Dmitarcho

Мисля, че нямаше лампа на таблото :( светва самото табло, и ако е светло на вън, не се забелязва ;) Само когато пуснеш дългите светлини има индикация на таблото.
Ръца Пръца

whaaazp

paco

Благодаря, колеги и при мен е точно така както го е обеснил колегата.. (thup)по горе. Значи спирам да се притеснявам...Благодаря ви отново и лека и безаварийна (santa).