Как да бъдем по известни/интересни?

Започната от Pyrhel, 20 Май 2012 02:42:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Alexander

"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

pantata

deshi

Грозен си кат` OHC  .....

Pyrhel

Хаха, винаги се радвам на "стриженето" :D

Не го пуснах за благодарност, а малко да мотивирам и другите, че когато ви дойде идея можете да я предложите или да действате по нея :)

Преди малко наспамих и форумите, където бях пуснал реклама за събора с няколко снимки: тунинг.бг, американския, класическия.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Lucy

Как да бъдем по-известни/ по-интересни?
1/ Нека се направят стикери, различни от тези, които имат всички с FordBG.com. Тези стикери да са отличителен белег за членовете на БАФС.
2/ Нека се направят флайери или картички и да се разпространят в магазините, в които БАФС има отстъпка. Така, всеки купил част за Форд, с получаване на касовата бележка/фактурата ще получи и флайер/картичка. Тук ще кажете ,,Ама то кой ще ти се занимава да ти дава и такова с касовата бележка". Ами доста хора го правят, стига в този флайер да са изредени и партньорите на клуба.
3/ Във връзка с обектите (магазини и автомивки) нека се направи стикер с големината на тези, които лепят на входа на магазините, за това с каква карта може да се плаща. Този стикер да гласи нещо от сорта на ,,Ние работим с БАФС – FordBG.com" или нещо подобно и да бъде поставен на видно място.
4/ Има толкова много кампании свързани с намаляване на ПТП-тата. Например на БНТ ,,СПРИ – СПАСИ ДЕТЕ". Нали БАФС е автомобилен клуб? Нека някой провери, къде какви подобни кампании се провеждат и нека клубът се присъедини.
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

Bobi

1. Ще се получи вид разделяне/отцепване на членовете ( " Виж, аз съм член и имам различен стикер от твоя.").
2. Идеята е добра, но смятам, че ще е безполезна.
3. Най-много да ни напсуват. Това е вид реклама, а за нея навсякъде се плаща.
4. За. От доста време казвам за подобни кампании, но досега никой нищо не е казал по този въпрос.

Lucy

Боби, много се надявам да не ми се обидиш със следващите няколко реда, защото не искам да те засегна, а просто да изразя своето несъгласие с теб.
1. Идеята на този отличителен белег е с цел да може, ако отидеш в даден обект и си си забравил членската карта, но си с личния си автомобил, да може да покажеш, че имаш право на отстъпка. Има хора, които 5% надолу от цената на даден артикул ги усещат много.
2. Няма как една идея да е добра и същевременно безполезна. Това автоматично я превръща в лоша.
3. Това може да се приеме за реклама, но по същия начин БАФС прави реклама посредством разделът "Партньори". И не, не се заплаща нищо, ако предварително се обадиш и попиташ, дали имат нещо против. Тези отношения с различните фирми не са изникнали от нищото, следователно може да се свържем с тях отново и да отправим запитване.
4. Аз по-скоро забелязах да апелираш за Благотворителна дейност. Мога да ти дам пример с ПКБ и официално да отправя покана към всички вас, ако искате да се присъедините към нашата кампания тази година. Ако представлява интерес за членовете на клуба, ще пусна тема и ще пусна и линк към предходните ни такива инициативи. Оля, дори, се е включвала в 1-2 и може да потвърди думите ми, че са доста успешни. Но това, което в случая, предлагам е да БАФС да се присъеди в кампания, подобна на тази на ЕКО "Обади се, като пристигнеш" или "Пази Моториста".
"Aко може така, да има... така... повечко екстри, ама така... по-спортна... И ако може направо да си е 2-ка бенЗ... ама да не харчи много... нЕкъде 6-7? Мааааксимум 7,5!" из изискванията на един "рейсър"

momo76

1. Не мисля, че ще се получи разделяне. Стикера е само за членове на БАФС. Мисля, че има разлика между членове на БАФС и потребители на Форума. Това ще е и един вид стимул за потребителите да станат и членове.
2. Тук съм съгласен с Боби.
3. Нищо не пречи да се опита, може пък някой от тях да се съгласят.
4. Такива кампании има. Но първо трябва да се види дали въобще ще има желаещи да участват, да не стане да обявят, че участва и БАФС,а да няма нито един участник. Второ да се помисли дали да се участва в съществуваща кампания или да се измисли нова.

Lucy

Пак може да не ви хареса, но... Според мен, за да имате успешна собствена кампания, би било добре първо да се приседините към някоя друга. Точно заради това го предлагам. Колко човека сте постоянно "пребиваващи" в клуба? И колко от тях освен да залепят един стикер и да сложат статус, биха се заели с разпространението сериозно? Принципът "Браво на вас, давайте нататък" и да стои някой и да гледа отстрани, не е готино и няма да помогне.

momo76

С това съм съгласен.
Лично аз принципно съм готов да участвам, зависи от инициативата и свободното време.
Би било добре да има и нещо което да отличава представителите от БАФС от другите участници. Най забележимо е блузки или тениски (за дамите потничета  :)) ), тук идва въпроса, че е добре да има и някакво лого или нещо подобно.
Ако се дадът накави насоки мога да изтормозя нежната половинка да сътвори нещо.

amplified

и за 4-те съм за, само предлагам вместо флаер/картичка да е малък календар за 2014-та, дизайнът ще го измислим бързо за такова малко нещо.
Този обект работи с БАФС не си го представям как ще стане, по скоро отличително лого като на виза/маестро :) и това можем да измъдрим за нула време, това с кампанията определено ме кефи и мисля, че ще е много положително дори и да не влязат много потребители, самото виждане на някой знак или инициатива помага много за бъдещото възприятие на хората за клуба и марката като цяло.
За отличителни стикери мисля е по-добре да има добавък към текущите, защото не се разлепят много лесно :D някоя синя точка, щото "член" или "member" ще е прекалено, но може да са направи със същата дължина и да седи под текущите лепенки. Може и някоя звездичка/пчеличка като наградите за първокласниците :)

Като цяло свежи предложения и трябва сериозно да поработим поне някое да осъществим.

Блузки/тениски/жилетки/шапки/химикалки... става като предизборна кампания, аз лично не го възприемам особено добре  ::)

Lucy

шЪ да може ли моят стикер да е полазен от калинка или да му закачим един ключ 12 ;)

whaaazp

Това със стикерите по магазините ми харесва, като идея. Подобно на "maestro", само че като клубната карта с ясно написан адреса на клуба.

Nebhotep

Аз съм за магазините и партньорите да раздават рекламни материали или да залепят стикер, даже съм го и написал по- горе:
ЦитатА ето и конкретна идея за допълнителна реклама. Ако са ни останали някакви нераздадени визитки, мога да оставя при Тони в магазина на Моторкрафт на пазара Димитър Петков. На ден от там минават поне 30-на фордаджии, така че мисля е удачен вариант, защото магазинът независимо, че не е най- посещаваното място за части има изградено реноме през годините.  Ако имате някакво друго предложение за реклама там го споделете.

Глупаците спорят с другите, а мъдреците със себе си!

Bobi

Не виждам защо някой може да се обиди, ако някой не е съгласен с него. :)

Под безполезна имах предвид, че ще е трудно осъществима. Не виждам кой от партньорите би се навил да залепи стикер "Ние работим с БАФС". Но както казвате, не пречи да опитаме.
Определено подкрепям идеята да се включим към някоя кампания.

И като последно, но не последно място, искам да кажа, че това, че не споделям някои от идеите не променя факта, че съм радостен да видя нови членове със свежи идеи.

Lucy

mitakinen

Само да не е кола-та, която съм ти обещал  :D Много се съмнявам партньорите ни да се съгласят да сложат рекламки на клуба ни, или пък да дават флаери проста ей така освен ако са наши хора. Благотворителни инициативи повече ще вдигат шум в общественото пространство. Дори една акция за почистване на "замърсен район" е една добра инициатива. И пак продължавам да си мисля, че трябва да търсим контакти с МП, или поне с приятелски настроени към нас хора от тази фирма
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Lucy

Под МП имаш предвид Мото - Пфое?  ::) Според мен първо трябва да пооправим тези неща с партньори, косвена реклама и кампании, за да се чуе за БАФС и след това да се продължи към МП.

amplified

Заради това че е занимателно да се раздават предложих една стойка за визитки и вътре наредени календарчета до касата.... Чакаш докато те обслужват опааа календарче форд, в моторкрафтския магазин на Димитър Петков най-добре

ForeverFord

Аз мога да отида до мотокрафския магазин във варна и да говоря и там да направим така
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

moni74

Има вариант да стигнем до управителя на МП - Бургас. Ама не съм голям оптимист, че нещо може да излезе.

----------------------------

Nebhotep

В момента съм в преговори с магазина на Моторкрафт за партньор на клуба. Ще има отстъпка от цените и ще можем най- вероятно да залепим стикери и Тони да раздава някакви флаерчета. Човека е адски готин и много ще ни помогне в рекламата.

Bobi

Ако всеки от нас вложи малко усилия, вярвам, че можем да постигнем МНОГО!

Браво, Веско! Чакаме включване и резултати от всички, които направят нещо.

Nebhotep

Имаме Да от магазина на Моторкрафт, скоро ще пусна темата в партньорите на клуба. Ще можем да използваме и двата им магазина за реклама в София и Пловдив.

whaaazp