Новият Ford Mustang изгря на корица

Започната от ForeverFord, 28 Октомври 2013 17:29:46

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ForeverFord

Моделът ще дебютира през декември и ще се предлага с 3 избора на двигател
Първите снимки на новия Ford Mustang се появиха в декемврийския брой на списанието Car & Driver. Автомобилът, който вече е бил показан на американски журналисти, ще бъде официално представен през декември.

От изданието са категорични, че показаните снимки са максимално близки до това, което ще представлява моделът. Освен това Car & Driver публикува и подробности за автомобилната икона на Америка. Най-важната от тях е, че моделът ще се предлага с 3 избора на двигател.

Базов за шестата генерация на Mustang ще бъде 3.8-литров атмосферен V6 мотор, предлагащ 305 к.с. и 393 Нм въртящ момент. Цената на тази версия ще стартира от $23 995. При доплащане на $560 клиентът ще може да получи модификация с 2.4-литрова турбочетворка с мощност 314 к.с. и 420 Нм въртящ момент.

За най-високата версия ще трябва да се доплатят още $1890. Тя ще разчита на 4.9-литров V8 с мощност 437 к.с. Този двигател ще се предлага единствено на американския пазар. Трансмисиите на новия Ford Mustang ще бъдат 6 и 7-степенни механични, и 6 и 10-степенни автомати.

На по-късен етап ще излезе и версия кабриолет, чиято цената ще бъде с $5000 повече от тази на базовия модел. Предвиждат се и модификации на Shelby .
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Alexi

баси цените в щатите .. тука за тия пари вземаш Фиеста с 1.2 бензин  :-[

deshi

Грозен си кат` OHC  .....

Bobi

Първоначално бях скептично настроен за дизайна, но трябва да призная, че са го направили брутално як. Направо е потресаващ!

mitakinen

Аз съм леко разочарован, че не са подходили още по-смело с дизайна. Може би за да запазят твърдото ядро на почитателите. Леко са пооправили фризурата само заради да не се вдигне многа цената, а и дано са премахнали старото каруцарско окачване.
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

deshi

E кво му е на каруцарското окачване ... и дизайна на тая кола бива  да показва че  е мустанг ... а не двуврато мондео
Грозен си кат` OHC  .....