"ангелски очи" за Mondeo mk3

Започната от Dmitarcho, 25 Септември 2013 22:10:02

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Я дайте някакви предложения ;) Че така и така ще отварям фаровете ... да видя как ще стоят едни таквиа базикни. Не искам такива на които им се личат диодите. Гледам, че има някакви "газови" ли са, какви са, с баласти ... с разни глупости .... ;)

Някакъв такив ефект ще се търси ...
Ръца Пръца

Alexi

после щи подаря едни плюшени зарчета :)

Dmitarcho

Ще си ги търся като наследство ... да знаеш :P
Ръца Пръца

ihovahi

Ваййй ако сложиш зарчета не пускай жена ти вътре  :D
Който фôрка "майстор" си нахôда!

mirohristov

За твоите нагорели рефлектори много добре ще и застане един ксенон , а има такива ксенони заедно с ангелски очи.
Ще имаш две в едно . Ако пък вземеш да е би-ксенон с ангелски очи, ще стане три в едно.  :D .
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

momo76

Направо слагаш нещо такова, и боядисваш черно вътре и готово. Ще бъдеш втория с лупи и черни фарове във форума.  :D

ihovahi

То ако е за тази цена... по добре нови фарове да взима  :))
Който фôрка "майстор" си нахôда!

mitakinen

Адашче преди време видях едно Мондео с "ангелски очи" и не ми хареса на живо. При тези големи фарове светлината се разсейваше и приличаше "ангелски а...кита" :). За да си ги сложиш, ще трябва да ги затъмниш пластмасите около рефлекторите
Жалка работа - никой от УС-то не пое отговорност - няма мъже, само мижитурки

Dmitarcho

Фаровете ще се боядисат черни вътре ;) Намерил съм си нови фарове ;) Благодарение пак на Васко,Миро, Асен ... и който още там ги е возил :D Слагам новите фарове и започвам експерименти с "нагорелите" рефлектори :P
Ръца Пръца

Bobi

На ангелските очи им мина времето, сега на мода са дяволските.  :))

Dmitarcho

Идеята ми е, че така и така ще отварям фаровете. Ще сложа някакви да видя как ще стоят .. ако ми хареса - ще ги оставя, ако не ... ще ги махна ;) Идеята е да изглеждаме ангели от далеч .... пък да сме с дяволска душа :P
Ръца Пръца