Premium vs. "прости" говорители

Започната от Pyrhel, 03 Февруари 2013 22:28:24

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Pyrhel

От известно време слушам, че при мондео 3 имало разлика в говорителите при ниските и високите оборудвания. Ей-сега и с Dmitarcho се заговорихме по тоя повод. Каква е разликата - различни марки ли са, различен честотен диапазон ли? По какво да ги познаем? :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

BIGFORDFAN

И аз имам от ''премуимите'' , не ми се вярва обаче да има някаква разлика. Мисля че тия по-скъпите ги водят коаксиални, ама не разбирам точно кое им е по-добро...

hotblooded

http://www.numcat.ru/ford/4/109/20059/
Тъй като гледам - няма разлики в говорителите :) 

momo76

Има разлика. Едните се водят премиум и свирят малко по-добре.
Познават се лесно - премиума има едни ламаринки отгоре като Х Ето как изглеждат
Ето и нормалните Цъкни ме

Dmitarcho

Ей това ми беше идеята :D Значи се различават от пръв поглед ;) Благодарско, Момо :)
Ръца Пръца

momo76

Премиума ги слагат само на високите нива, които са с аудио Сони. На Анатоли би трябвало да са такива.

mirohristov

Също така има разлика и във Ватовете. Premium са 20 W , а обикновенните са 25 W.
Mалко познат факт е, че като разсипеш домашна ракия върху маса, разсипаното винаги образува границите на Санстефанска България.

petermitkov

За мен основната разлика е че премиума имат по-добри високи (двулентови са).
sapienti sat

Alexi

на тия ламаринки има високочестотен говорител .. точно това означава "коаксиални" .. обикновените са единичен широколентов говорител .

Bobi

Ще изтупам темата от прахта, за да попитам има ли разлика в говорителите в различните оборудвания и при Фокус 2?