Проблем със стрелките на фокус 1,8 тдди

Започната от cve_t, 02 Април 2013 18:07:49

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

cve_t

Здравейте! От извесно време забелязвам че стрелките на фокуса за температура и гориво след игасване на двигателя и изваждане на ключа застават в средно положение.Освен това също колата се самоотключва през нощта но не всеки път! Някой да знае за какво става въпрос?

petkomz

И аз го имам същия проблем, само дето при мен го няма самоотключването! Не че ми пречи, всичко си работи нормално но бих искал да знам от какво се получава? Някой да сподели, ако знае!
Да не би да е нещо като инспекциона при БМВ-тата, за смяна на масло или нещо подобно?!

petkomz

Само да споделя - така както заставаха стрелките в средата, вече не го правят! Не съм пипал нищо по колата, така че все още нямам идея от какво ту се появява този "проблем", ту изчезва! :-[
п.с. Сега  се сещам че монтирах халогени, но това стана след като стрелките спряха да застават в средно положение, така че не виждам връзка!

Dmitarcho

Тези фокуси нямат напомяне за смяна на масло и тем подобни - поне доколкото ми е известно на мен. При слаб акумулатор /умиращ вече/ при подаване на контакт стрелките /всички/ ще се изстрелват до края и ще се връщат, но така при гасене да застават посред ...  Да не е разглабянео таблото и някой да си е оставил ръцете вътре ;)
Ръца Пръца

petkomz

Това със слабия акумулатор е ясно. Но тук случая не е такъв и таблото не е разглобявано! Много Фокуси го правят!