MONDEO MK3 на Topgancho

Започната от topgancho, 05 Юли 2013 13:03:55

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

topgancho

Здравейте,колеги,
Най-накрая да се похваля и аз с регистрацията на колата си в КАТ(след около 14 месеца чакане за откъртен номер на двигател).
Мондеото е хетчбег,бензиново ама заради липсата на номер на ДВГ-то не знам какъв е.По документи е 1.8.Сложих му газ.инжекцион и засега съм доволен(като за 2-3 дни ползване).Лека по-лека ще попълвам информацията и малко по-късно и снимки.Понеже беше чукнато отпред трябва да си намеря решетката м/у фаровете и капачка за предната броня.За сега толкова и успешен ден.
Веселин Георгиев

Bobi

Айде, честито! Пожелавам ти само хубави моменти и емоции оттук насетне!

Pyrhel

Честито, това е било голямо и неприятно приключение... :(
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

topgancho

Благодаря, не мога да й се зарадвам още.
Веселин Георгиев

Dmitarcho

Честито :) И най-хубавото, че нещата в КАТ са се развили благоприятно за теб ;)
Ръца Пръца

viksata

Честито и от мен :) чакам снимките.

Също аз лично бих се зарадвал да видя Сиерата в този раздел (thup)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

topgancho

Благодаря.Сиерата за съжаление залежава пред блока и май не я чака нищо добро.
Веселин Георгиев

hotblooded

Честито, вече може да се радваш на колата... Дано си е струвало чакането и нямаш никакви други проблеми с мондеото

topgancho

Дано, само времето ще покаже. За сега ми пълни душата.
Веселин Георгиев

Alexi

преди време една моя кола стоя 1 месец на митницата сън не ме ловеше не знам ти как си издържал 14 месеца .. айде безаварийно от тук нататък , качи малко снимки :)

niko_nenchev

Честито,колега!Радвам се,че и ти си успял да се оправиш в КАТ след това "приключение".Пожелавам ти много късмет оттук нататък с колата и много безаварийни километри!