Спукано казанче за антифриза

Започната от БОРКАТА, 17 Декември 2012 11:33:27

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

БОРКАТА

Здравейте колеги,аз харесвам марката отдавна и дойде времето да си взема. Нямам опит с Фордовете и имам проблем,колата си ми е супер само дето е спукано разширителното казанче и немога да насмогвам с антифриз. Искам да попитам има ли смисъл да го лепя с нещо или да търся здраво. Имам предвид дали ще държи залепеното,пукнатината е слаба и тече като е в работен режим.Спуканото е точно под минимума. Благодаря предварително.
Де го тоя дето вика че Форда не е кола

Dmitarcho

То и да се залепи ... трябва да го свалиш, за да стане качествено лепенето. По моргите не си ли търсин направо ново казанче. Не вярвам да е кът. По пътя за Търново след центъра за гуми "Стена" мисля, че имаше едно Мондео.
Ако ще се лепи ... антифриза се нагрява доста ... незнам и каквоп налягане прави самата система.
Тука нямаше ли едно Мондео на части ...
Ръца Пръца

БОРКАТА

Ами не съм търсил още защото вчера го забелязах ама май ще отида да взема от някой морга. Дано не се окаже като моето. Ще проверя и ново колко е ако има разбира се. П.П Наистина и аз си мисля че и да го залепя може и да потече пак и то в много неудобен момент примерно някъде на път.

tropper

Ново оригинално не търси.
Можеш да провериш колко струва ново заместител, за да се пазариш с моргаджиите. Най-доборото за случая решение според мен е втора употреба от морга. Едва ли ще ти искат повече от 20лв. Спазари се да го вземеш заедно с капачката - тя е с клапан за налягане и е допълнително нещо, което може да се развали (макар че рядко се случва).  8)
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

БОРКАТА

Да прав си колега така ще направя. Благодаря за отговорите.