навигация за мондео 2004год

Започната от joro_6669, 09 Октомври 2012 20:06:13

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

joro_6669

Колеги от скоро притежавам мондео 2004 години с голямата навигация,но няма диск ако някой може да помогни ще съм много благодарен!

momo76

За съжаление досега не съм чул да има карта на България за тази навигация, а и най вероятно никога няма да има.

joro_6669

за българия знам,но за европа трябва да има

К.Методиев

Колега тъй като не знам точно какъв модел ти е навито търси тук, ако нещо ти свърши работа.

http://gpsunderground.com/forum/car-navi-system/car-gps-systems/ford/

- Има две житейски правила: Правило 1 - Не се тревожи за дреболии. Правило 2 - Всички неща са дреболии.

ForeverFord

Ако можеш качи една снимка да видим нави-то .
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

Dmitarcho

Ей това му е Навито ...но идея си нямам какъв модел се води това чудо ;) Но е адски красиво :D
Ръца Пръца

Bobi

Това е Денсо нави. Няма карта за България, няма и да има. Трябва да се разровиш в talkford за карти за Европа.

hotblooded

Бях се зарибил да си купувам такова, НО: карти за България както каза Боби - няма и няма да има. За Европа - трябва да си купиш оригинален диск (май е към 150 евро), или да купиш по-стар (ако смяташ че ще ти върши работа) от e-bay, или някои форум. Дисковете не можело да се копират, за това и няма как да се намери update за малко пари (ако приемем че за България  не ти трябва, но често пътуваш в чужбина - може и да се прежалиш)

joro_6669

на тази навигация може ли да пусна камера за задно виждане,видях клипове,че става ама в коя букса отзад или на жабката

нещо такова DENSO kamera cofania

Dmitarcho

Сваляхме навигацията - няма вход за камера отзад :( а на клипа се вижда, че може да се подкара камера ;)
Давайте акъли как да преправяме буксите отзадка :P
Ръца Пръца

amplified

Най-вероятно след определена дата имат букса отзад.
Моята няма, а следващата година ги пускат с вход за видео...
Пишете на човека с клипа.

fireted

http://gpsunderground.com/forum/ford/1692-ford-denso-touchscreen-western-eastern-europe-2009-2010-a.html#post8033

Тук е дадено какво  да си  запишеш на диск и да си подкараш навигацията.Има една за западна Европа и другата е за  източна Европа. Не знам колко е добра картата за България и дали я има включена вътре,но може да пробваш.
Картите са на Navteq.

Bobi

Не знам дали е истина или не, но някакъв от другият форум твърди, че продава карта за БГ за навигация Денсо!

http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=88&t=60157

Pyrhel

От Лъчефорума съм изгонен, ама при интерес го питайте за версия, щото това "най-новата" е доста обширно понятие :)
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Alexi

навигация за България винаги е имало .. ама е мноого бедна ..тя всъщност е за цяла Европа .. това се продава ..

Dmitarcho

Пак ще ви тормозим с тая пуста навигация :) Жорката е намерил в Немски форум, където споменават за "Медиен Адаптор", чрек който ще може да се върже камера за заден ход, и други там шукарийки ;)

Ей за това говорим, съжалявам за оскъдната имформация ... някой ако има повече инфо за подобно нещо - да свирка ;)
Ръца Пръца