Проблем с ел.стъкло

Започната от ValkataFF, 18 Септември 2012 10:36:15

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ValkataFF

Проблема е следния,става въпрос за задно ляво стъкло.Един ден го намирам паднало,машинката работи но стъклото не
помрадва.Та трябваше по стария метод да го заклинвам-с отверка та да не се сваля надолу (angry)Стигнал съм до свалена кора и изолазия на вратата,довечера мисля да я разглобя цялата .Колата е хечбег -ако има някакво значение.Лек ден.

VENTCI

Въженцето може да се е размотало или да се е скъсало, а също така може да се е счупил пластмасовия носач. Такива носачи мисля че продават но ако е непоправимо по моргите продават за около 40 лв. целия механизъм с моторче, шина, носач, въженце - естествено първо пробваш. Смяната става за 15-тина минути.

ValkataFF

Точно така колега пластмасовия носач се се счупил,или по -точно по него има едни крачета те са се счупили.Иначе моторчето е здраво,само се е увило жилото но това се поправя.Сега започва търсене на тази част или целия механизъм .Както дойде, нямам избор трябва да се прави.Лек ден .

VENTCI

029 46 15 92   Това е номера на фирмата, която продава такива неща. Продават носач за стъклото отделно - струва  5-6 лв.

ValkataFF

Вече ги имам частите, носача ,ново жило и ролката .Предстои смяната и.Все пак благодаря за съдействието.  (thup)

Andreiand

моя проблем е че се чува звук от вратата но стъклото не се движи? сигурно не е моторчето

ValkataFF

Зклобката мина успешно,стъклото вече се движи.Но копчето не иска да вдига нагоре а само надолу .Ще се търси скоро време и него да сменим.Колега и при мен беше по същия начин,моторчето си се чуваше как работи а пак стъклото непомрадва.След смяната на тези части си тръгна,надявам се и при теб да е така.Като се прибера в къщи ще потърся тел. на магазина от който взех частите.

tropper

Цитат на: Andreiand в 19 Октомври 2012 00:04:53
моя проблем е че се чува звук от вратата но стъклото не се движи? сигурно не е моторчето
На Мондео МК1 имах същия проблем и се оказа счупено пластмасово зъбно колело на моторчето. Въобще може да е всичко по механиката. Без да се разглоби вратата и да се свали механизма няма как да се разбере.
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

Andreiand

имам проблем със предно дясно стъкло натискам надолу и стъклото слиза натискам нагоре и пак слиза стъклото надолу. Това го прави и със задно дясно стъкло но от шофьорската врата. Това дали е от копчето?