Моята придобивка- Ford Focus 1.8 TDCI 2004

Започната от PatarZ, 30 Август 2012 11:53:16

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

PatarZ

Здравейте на всички.Вчера се регестирах и се радвам ,че го направих.Сдобих се с Форд Фокус 1.8 DTCI 2004 година.Утре ще го регестрирам и след това следва смяна на масла филтри ремаци и т.н. . Ще ми триабва и мака помощ относно кода на радието акумолатора е сменян  :'( ,но това утре .Радвам се ,че ставам част от семеиството на Форд (happy).Скоро ще кача и снимки. (thup)

Alexi

добре дошъл ,оправих ти заглавието :)

PatarZ

supertorr

Добре дошъл.
Мисля че форума ще ти е от полза не само за кода на радиото. Има информация и за обслужването- препоръчани масла, филтри, сервизи, магазини. Успех
Пусни и снимки...

PatarZ

От два дена се ровя из форума и разгледах всичко за масла филтри  обслужване и т.н. Надявам се утре да ми остане време да кача снимки и малко коментар как  е колата.

Vas

Честито колега  (thup) Хиляди безаварийни и чакаме снимките  ;)

Dmitarcho

Добре дошъл ;) Надяваме се да сме полезни с каквото можем ;) Като ще я обслужваш колата - поръчай си маслко от ТУК, колегата е много разбран, хубаво и ефтино масло продава ;) доколкото чувам, другите колеги са много доволни от него ;)
Много и само безавариини километри с Фокуса ;)
Ръца Пръца

PatarZ

Оказа се магазина е на 3 минути пеша от нас  (happy).Ще мина от там да го разгледам.Мерси за инфото. (thup)

tha22don

Да ти е честит и добре дошъл. Ще се радваме, ако можем да помогнем с каквото и да било...дори и пресушаването на някоя  (beer) ако има :)

BIGFORDFAN

Честито и само нафта да наливаш, ако изпадне и по-тънко - още по-добре. Все повече хора се спират на Фокус, явно има защо...

П.С. щом си в Дружба, значи и зала Фестивална не ти е далече, пък и ние не хапем...  (fri)