Каране из Варна

Започната от ilko, 24 Септември 2012 00:24:06

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

ilko

гледам качвате разни клипове ... тази вечер пробвах за първи път и аз да заснема нещо, но много гаден пътя и друса телефона  :-X
https://www.dropbox.com/s/gqk8jbfbelb40k7/2012-09-23%2022.32.06.mp4

Светльо

Браво добре се е получило, и пътищата за зле... ама като гледам най вероятно си с спортно окачване или бъркам? То допълнително подрусва  ;D

vladi tanev

И много добър глас има ескорта  ;)
SIERRA EVOLUTION TEAM
Бай Владо-Скорпа

ilko

Окачването си е твърдичко да, в допълнение със 17-ки.
А гласа на клипа е адски смешен :") трябва да пробвам нещо с микрофона за следващото видео.
Снощи трябваше да снимам аз като се гонихме с един арабин из града със +++100км/ч, (кара BMW 540 AC Schnitzer). Супер е като има с кой да си избухваш по пътя, надъхва яко!  (race)

deshi

Брат екстра е РС-а ... а ъа гласа на он боард/а не чакай чудо ... просто камерата е в колата ... и няма как гласа да  е нормален  (thup)
Грозен си кат` OHC  .....

Иван Вълков

Много добро клипче, стига да не друсаше, но пак е нахъсващо  8)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

ForeverFord

Ти не искаш ли някой ден да се организираме за една среща във Варна ?
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

ilko

Цитат на: ForeverFord в 27 Септември 2012 21:17:19
Ти не искаш ли някой ден да се организираме за една среща във Варна ?

ами драсни ми, когато си свободен и излизаш за да се засечем

днес си направих една подсветка на двигателя, че започват да стават все по-дълги нощите
https://www.dropbox.com/s/qo86bwuzpvy7g60/2012-09-27%2019.27.45.jpg

Светльо

Много красиво се подава 2.0 под тези светлини... а иначе 150 кончета ли ти е мотора?  ::)

P.Kostadinov

За Варна дайте сериозно да се съберем някъде,ако знаете някое широко място от където да не ни изгонят ще е добре  ;)
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !