ново попълнение

Започната от Jumper, 18 Май 2012 00:04:35

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Jumper

Днес в 10:56 Поли роди нашия втори син Павел  (happy). Новото попълнение в редиците на Форд феновете е 50 см., 3080 гр., кестеняв и  и силно гръмогласен  ;D За сега пие мляко, но ние го отсрамваме с градусовите питиета... хайде да се почерпите и заради нас  (fri) (fri) (fri)

Pyrhel

да сте живи и здрави и много да се слушате! (fri) (fri) (happy) и снимки чакаме ^-^
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Иван Вълков

Честито и от мен, да са ти живи и здрави синовете и женати. Само радост да ти носят и много да те слушат. Наздраве  (beer)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

Alexi

supertorr

Честито!
Да Ви е жив и здрав, да ви радва много, а пък вие да слушате (fri)

Dmitarcho

Ръца Пръца

viksata

Да Ви е жив и здрав!!!

Наздраве  (fri)

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

road runner

Евала Тате :) Много радост и много забавни моменти пожелавам на теб и на семейството ти с новото попълнение :)

BIGFORDFAN

Хайде честито и от мен за малкия, живи и здрави да сте цялото (Ford)семейство!  (fri)

Vasilev

Честито! Да сте живи и здрави всичките  (fri)

Jumper

Благодаря на всички. Скоро снимки  ;) и май ще трябва да се замисляме за нещо голямо... е не транзит :) но нещо с ГОЛЯМ обем... аз харесвам Турнеото ама може и някой F150   ???