Мигачи - комфорт функция въпрос? Мондео МК3

Започната от petermitkov, 17 Септември 2011 21:42:25

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

petermitkov

Знае ли някой как мога да променя стандартнния брой мигания на мигачите когато ги пускам с натискане на лостчето без то да щракне?
В момента мигат 3 пъти и спират а аз искам да мигат 5 пъти.
sapienti sat

Bobi

И аз бих искал да науча.И при мен мигат точно 3 пъти :)

Pyrhel

В IDS-а няма такава опция за брой мигания, за жалост :( Може само да се включи или изключи тази функция. Докато при VAG-овете (с VAG-COM, примерно) може да се настрои броят премигвания.

Трябва да разровя дали ще наеря нещо по въпроса. Първоначално ми идва на ум само едно - да се свали софтуера от ЕКУ-то и да се търси коя част управлява мигачите, но това честно казано според мен е доста непрепоръчително, защото може да се омаже нещо друго от произволно бърникане.

Идеята ми за по-лесно намиране на частта, където е конфигурирано е следата... При кативирана система за 3 премигвания се сваля софтуера с някакъв тунинг хардуер. После с IDS-а функцията се изключва и пак се сваля софтуера. Сравняват се и се гледа къде са разликите и някъде около тия разлики трябва да се намира и броят на премигванията.

Лошото е, че при тия авто-софтуери всичко е в hex, не е като нормален код с променливи и да можеш да следиш къде какво става...
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

petermitkov

Мда няма да е лесно (през скрито меню както си го представях) и ще трябва май да си останем на 3-те дефоултни мигания но не е фатално - винаги човек може да натисне лостчето и да щракне.
sapienti sat

YaSkAwA

Аз все още чакам да си пусна тази функция,
пускали сме я няколко пъти и не става и не става......

Backstage

Колеги повдигам темата с въпрос...
Тази функция само при МК3 ли я има...На мойто мондео като натисна лостчето без да щракне мигачите мигат само веднъж...
Някой знае ли така ли е по принцип...За МК2 става дума

zliqiliq

добре де как се настройва тази функция и всички МК3 ли я имат

Alexi

според мен не е серийна а е за високите оборудвания .. няма никакви настройки за нея

Dmitarcho

Ръца Пръца

Pyrhel

Аз съм я пускал на няколко коли, но за жалост не при всички сработва. Направо да ти кажа да не си даваш парите напразно - на тдди няма да стане :(
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

zliqiliq