Laguna-та на pantata

Започната от pantata, 22 Септември 2011 23:42:39

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

pantata

Деснячка с всичко за модела. Единственото различно от заводско е спортен филтър K&N.

8)
ПП: Зарчетата си стоят вкъщи  :D

Pyrhel

Лагуната хваща окото всеки път като я видя наживо, голяма красавица е :)
Н бях виждал снимката със зарчетата, щяха да се забелязват още повече ако бяха червени :))
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

Bobi

Супер е колата!Единственото, което не харесвам в тези Лагуни е задната чистачка. :'(

Иван Вълков

Супер е Лагуната. Една доста голяма и просторна кола. Мислил ли си да и сменяш дирекцията? Иначе ме кефят зарчетата градски, май съм те засичал веднъж в Димитровград ;)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

pantata

Проверих за обръщане на волана още като я докарах, но се отказах. Тогава поне нямаше много сервизи, които да се занимават само с това, а да оставя някой да се учи на нея и после аз да я карам - не мерси. Зарчетата ми ги подари приятел като си я купих и нямаше как да не ги сложа. Като се зацапаха си ги прибрах вкъщи. Иначе да, 1 път месечно си се прибирам към Димитровград.

petermitkov

Красива и просторна кола е Лагуна-та. Със здраве да я караш  колега! 

Офф извън темата  последния път когато похвалих един Сценик в един друг клуб някой ми изтри мнението :)
sapienti sat

hitrata_lisi4ka

Мале мале! Лъскавиня :Р
Искам нещо русо, може и метла!

Dmitarcho

Дилемата ми беше такава Лагуна /само, че комби/ или Мондю.... На Лагуната, интериора нещо не ми грабва окото, не ми е кеф като седна зад волана - от чисто естетическа гледна точка. Да ти служи толкова, колкото трябва ;) Как беше .. след някоя годинка => Мондю мк4 ;)
Ръца Пръца

Alexi

мондьо е с много по здраво окачване само това стига за да се предпочете за нашите пътища ;)

pantata

Окачването е главната причина да я сменям вече. Стискайте палци да се върна към правилната марка по-скоро. :)

Dmitarcho

стис , стис , стис, стис :D
Ръца Пръца