Моят Focus 1,6 16V

Започната от alishanov, 12 Декември 2011 19:57:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

alishanov

Здравейте!Казвам се Ивайло от гр.Севлиево и съм притежател на този Focus  1,6 16 V 101 к.с. 1999г. от 6 месеца ме вози без никакви ядове!

tha22don

Здравей колега и добре дошъл!
Когато имаш време нащракай Фокуса да му се порадваме :)
Ето линк към темата  Как да кача снимка?

alishanov

Опитах се кача снимка но нещо не се получава! Ето линка на снимката който може да го качи в моята тема!Благодаря предварително! http://alishanov.snimka.bg/automobiles/ford-fokus.640340.25826962

yoshi

да те слуша много фокусчето и само бензиностанции да посещаваш.За миг помислих че си ми градски като видях габровската регистрация  :P

Bobi

Здравей и добре дошъл! Фокусчето изглежда много добре! С лупи ли е или е с рефлектори , че от снимката не мога да разбера?

ForeverFord

Добре дошъл и от мен,фокуса е много  запазен и много хубав.Да те слуша много,но и ти да го слушаш  :D :D  (fri)
Легенди:(fe) "качи света на колела";
    Stop Walking,Keep Driving by (fe)

alishanov

Фаровете са с рефлектори! (beer)

Иван Вълков

Добре дошъл  (thup) супер е Фокуса да те слуша безотказно и мноооого километри. Снимката много ми хареса  (fri)

Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!!

alishanov

Благодаря за топлото посрещане във форумът! (thup) От днес форд-то се сдоби с тези лети джанти ето и снимка на джантите! --- >

П.С. Търся гайки за тях.

alishanov

Ето още малко снимки на моето фокусче –––> (beer)

alishanov

Най-после ми остана малко време да сложа веждите на фаровете.

Pyrhel

Гледам я горната снимка и си представям веждите, решетка и лайсна на долната решетка в хром... :P
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

ValkataFF

Хубаво е Фокусчето, пожелавам ти много безаварийни километри .Да те питам за веждите от къде си ги поръча , и как се захващат.Моя е сив(хечбег) и не знам дали ще му седят добре като са черни.Но мисля и аз да сложа.

alishanov

Цитат на: ValkataFF в 14 Април 2012 00:33:37
Хубаво е Фокусчето, пожелавам ти много безаварийни километри .Да те питам за веждите от къде си ги поръча , и как се захващат.Моя е сив(хечбег) и не знам дали ще му седят добре като са черни.Но мисля и аз да сложа.

Благодаря колега, веждите се лепят на самите вежди има нещо като двойно залепващо но аз за по-сигурно сложих и малко силикон за баня който да издържа и на влага.Ето линк от където съм ги купил Тук   (thup)