Проблем Ел. Фарове

Започната от Dmitarcho, 24 Март 2012 12:21:21

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Dmitarcho

Салях акумолатора и след закачането му, не работеха функциите за вдигане на прозорците с едно натискане на бутоните и регулирането на фаровете от купето. Прозорците ги оправих като ги обучих на ново но с фаровете незнам какво да правя . Проблема с тях е, че като запаля колата са си наред светят си нормално ... но след 5-10 минутно шофиране слизат в най долно положение и немогат да се регулират от купето.

Цитат на: Pyrhel в 24 Март 2012 11:42:38
Ако падат равномерно, т.е. сноповете и на двата фара се свалят еднакво едва ли е проблем от моторите, по-скоро от управлението.

Фаровете "падат" докато съм в движение и немога да ги преценя дали падат и двата равномерно. Довечера ще изгоря някое кило нафта пред блока да ги видя на стена какво правят ;)

Мислех си да не е загубила и там някакви запаметени работи като със стъклата ... но явно не е така. Ще помоля жената за помощ да врътка копчето, а аз ще слушам дали изобщо бръмчат моторчетата на фаровете ;) 
Ръца Пръца

hotblooded

Да не ти прави проблем копчелъка - от вибрациите да си сменя сам позицията? примерно вдигни го в най горна позиция
и като ти направи номер - виж дали не е върнал надолу

Dmitarcho

Те моторчетата изобще не бръмкат. Досега врътках копчето ... никакви наченки на живот в моторчетата. Гледах бушоните - в двигателния отсек са наред, под кормилото бушоните ... немога да разчета кой бушон за какво е

Намерих схемите ... ;) Отивам да ръчкам пак бушони ;) Добре, че е малко тока там ... няма да ме удря много :P
Неможах много да разбера кой бушон за какво е ... и общо взето гледах всички бушони които имат нещо общо с фаровете :P тези в купето който гледах са номера 62, 84, 85 а 86 липсва. Малко помощ кои бушони точно одговарят за тези моторчета - ако имат бушони изобщо ?
Ръца Пръца