1.8 TDCI MK4 бял/сив пушек

Започната от forgo7en, 13 Ноември 2018 16:10:10

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

forgo7en

Добър ден младежи и младежки,

Вчера на прибиране от София се спускам по мостовете на Витиня и съответно си се спускам с 100-на на 6-та без да докосвам педала на газта. Стигайки високия мост на последния тунел - подавам газ и без да искам поглеждам в огледалото ... бял / сив пушек, пускам газта ... натискам пак пак бял пушек. Магистралата беше суха и не е било да вдигам вода зад мен, та само предполагам, че е било бял / сив пушек. На третото натискане - нищо (нормално е). След тунела имаше натискане до ламарината та да видя дали ще светне нещо или ще изпуши пак - до 160-170 нямаше нищо и от тогава няма проблеми няма ядове.

Та въпроса на мен шибето е ... от какво аджеба може да е въпросния бял / сив пушек който се появяваше за не повече от секунда при натискане на газта.

Предварително благодаря на всички прочели горепосочената простотия :)  (tooth)

Pyrhel

Карай си, ако има нещо - ще си покаже :D За успокоение можеш да погледнеш нивото на маслото и антифриза дали не са паднали.
Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
Така помагаме на други в бъдеще.

forgo7en

Абе аз че си карам - карам си  (tooth)

Маслото - никога не е бутало вече 79к км. Никога не съм доливал. Иначе го гледам всяка седмица - мамка му продължава да си е черно и продължава да си е там където трябва ... антифриз - за 3 години не съм го бутал не съм доливал - не капе.

Ако има други ... фактори ще разберете :)

V.Buzev

За всеки случай виж турбото как е!