Фанелки Форд

Започната от G_o_c_e_v, 11 Февруари 2013 21:31:08

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

G_o_c_e_v

Може ли да стане тая работа, да се направи обща поръчка за тениски с логото на клуба, примерно от пред в ляво, на ръкава да пише от кой град а на гърба да е по голямо логото или нещо подобно.
п.п.
Сега ми Щукна примерно от ляво да е логото на Клуба, от дясно да е модела на колата, при мене ще е Focus, от ляво на рамо да е града, а на гърба каквото се сетите да бъде...
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

viksata

Това не е зле като идея (thup)

и може и никнеима да се пише. да се знае кой си аджеба :D

"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в една стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"

Pyrhel

С никовете много къстъм стават нещата и цената ще се вдигне :( Ще разпитам като ходя до печатницата следващия път, без това има много подготвени неща >:D
✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

hitrata_lisi4ka

За да се стимулира членството, никове да има само на клубните членове. :)
Искам нещо русо, може и метла!

G_o_c_e_v

мМм има ли чалъм, да не са лепенки, а бродирани (нали така се казваха шитите раУти :D ) ?
Автомобила не е признак за социален статус, така че не го възприемайте, като такъв!

Pyrhel

✓ Използвайте форума, вместо системата за лични съобщения.
✓ Нека поощрим за същото, когато ни пишат на ЛС.
✓ Така помагаме на други в бъдеще.

G_o_c_e_v

hitrata_lisi4ka

Бродираното е към два пъти по-скъпо. Но трябва да се гледа да не е като нашивка, че става много гадно.

Alexander

За събора трябва да си направим, а пък то всеки ще си я заплаща(поне така мисля аз), така че това няма да бърка в касата на клуба! А дали с ник или без, ще съберем списък и цени и няма проблем да се поръчва кой каквато иска, като съответно се знае цената на едната и на другата! А относно лепенките, ако е направена както трябва няма да падне лесно!
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

tropper

Супер идея  (thup)

Задължително е да са предварителnо поръчани и предплатени от желаещите, че да не стане сакатлък ;) Преди години един приятел така на своя глава с идеята за голяма далавера направи голямо количество тениски за един авто събор, на който се събира много народ традиционно (няма да казвам кой, за да няма прилики с действителни лица и събития :D ), ама почти нищо не продаде и накрая човека, който беше печатал тениските, го търсеше да го бие за пари :D:D:D :))

Като решите нещо, се записвам :P
Късото съединение прави силата!

http://www.zahranvane.com/

P.Kostadinov

Моето съгласие и от мен !! Страхотна идея.
Появят ли се тениските - пишете ме (+1)  ^-^

Покрай тениските може да се появят и шапки - пак същият тип.И би се получило доста добре.Особено по срещите,а и из града да е - с гордост ще си ги нося !!  8)
Карай толкова бързо,колкото бързо би могъл да спреш !

moni74

----------------------------

hitrata_lisi4ka

А може да се направят такива нещица и за малките форд фенченца. Понеже си имаме дечица и бебчета във форума. :D

Vas

То хубаво фланелки ще се направят, но нека да се измислят и лепенки за прозорците за събора
Давам пример с тези на Опел:

А в самия стикер може да се остави място за ник-а и на място да се попълни с маркер

road runner

За тениските и аз съм за . Поръчвам си една L за мене и една XXXXXXXSSSSSSSS за малкия :) хахахахахах

Dmitarcho

Тениските - аз го мислех за първия събор - ама рекламната акенгия тъкмо тогава излезна в отпуск .... и се забатачика нещата ;) Иначе, щеше да има мостри :) Това с лепенките за прозорците ... мен лично не ме кефи много :D
Иначе софиянци ако се заемете с тениските ... то ще се пусне тема, ще има къде да се записваме :) Подкрепям с две ръце и ляв крак идеята, иначе :P
Ръца Пръца

G_o_c_e_v

С десния крак газ ли ще подаваш, че по бързо да стане работата :))

tropper

Btw, сега се сетих че имам познати в една фирма, дето печата по тениски. Като сме готови с някакъв дизайн, мога да искам оферта и от тях  (coffee)

Въпреки че е вероятно всяка тенсика да е с различен надпис или картинка, все пак може бе ще има отстъпки за количества, така че преди да събираме оферти предлагам да има уточняване на дизайна и преброяване на желаещите.

hitrata_lisi4ka

Най-удачно е всички да са с еднаква картинка, ние от един отбор ли сме или събрани от кол и въже? :)

road runner

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 13 Февруари 2013 11:34:02
Най-удачно е всички да са с еднаква картинка, ние от един отбор ли сме или събрани от кол и въже? :)
Подкрепям :)

Alexander

То е ясно че всички ще са с еднаква основна картинка, ама може някой да иска ник-а на ръкава си или някъде другаде :D
"Kолкото мастурбацията може да бъде секс, толкова и карането на нова, скъпа и мощна кола на газ е удоволствие!"

by hotblooded

tropper

Цитат на: hitrata_lisi4ka в 13 Февруари 2013 11:34:02

Да, разбира се :)
Не се изразих правилно - по-скоро различен текст, ако пише никнеймове или градове. Но и на мен не ми пречи да са еднакви  ;D

Dmitarcho

Е това допълнителното, всеки ако иска, може да си го сложи допълнително. Не вярвам да дерат кожи ако им занесеш тениската и им кажеш да ти лепнат нещо дребно някъде ;)
А и си представете как на всяка тениска ще сменят шаблони, глупости /идея си нямам как се правят иначе тези "лепенки" по тениските/, но 50-тина различни тениски ... си е играчка от всякъде ;)
Ръца Пръца

moni74

Аз живея срещу стадион Лазур в Бургас. Вътре, във фен шопа на Черноморец всеки може да си лепне какъвто надпис си иска. Взимат 5лв за дума, не на буква. Това лято правих една фланелка там / на Левски :)/ с надпис на гърба Piet - беше подарък за един холандец от мен. Та цената е актуална.

----------------------------

tropper

Какво ще кажете на гърба да сложим номера (като на футбАлистите  :D ) които да са номерата на членските карти?

amplified

Аз предлагам да са черни... ще може да се работи по колите с тях без да се цапат :D