Нова придобивка Фокус мк2 2,0 газ

Започната от Бръснаря, 17 Януари 2019 21:01:20

« назад - напред »

0 Потребители и 1 гост преглеждат тази тема.

Бръснаря

Продължавам с "обслужване".
Нов термостат и Лонг лайф червен антифриз.

omirhit

Дано да е сполучлив, защото и аз смених моя със същата марка, но сега загрява само до 70градуса.

Бръснаря

Цитат на: omirhit в 28 Февруари 2019 08:54:52
Дано да е сполучлив, защото и аз смених моя със същата марка, но сега загрява само до 70градуса.
Държи 85

vova

И аз сменях термостат.Предложенията на пазара бяха по спомен 70-90 лв.Питах и в МП -192 лв и СФА -120. -по спомен.
Взех уж оригинален в найлонова торба с надписи пежо от СФА .С идеята за 5 години да не го сменям.За сега година и половина е ок.Така реших.Ще видим занапред  дали е било правилно решение.

ADiDimitrov

Цитат на: vova в 28 Февруари 2019 10:40:27
И аз сменях термостат.Предложенията на пазара бяха по спомен 70-90 лв.Питах и в МП -192 лв и СФА -120. -по спомен.
Взех уж оригинален в найлонова торба с надписи пежо от СФА .С идеята за 5 години да не го сменям.За сега година и половина е ок.Така реших.Ще видим занапред  дали е било правилно решение.
Не че нещо ама ти говориш за термостат за френския дизел а тук темата е за бензиновия мотор на Форд - Мазда! Малко двата термостата се различават като деня и ноща ????

Alexi

на бензиновия мотор не е ли оня с кабелчето ,така наречения "златен термостат" :))

ADiDimitrov

С температурен датчик е и май под 100 кинта не съм виждал ! Отделно че оригиналния няма нищо общо с ментаците дето тук се продават !